Megérkeztek a pécsi Gastrochili termékei

Megérkeztek a pécsi Gastrochili termékei

Izgalmas hírrel szolgálhatunk nektek! Arra gondoltunk, hogy az amerikai import fűszerek mellett a hazai vonalat is megerősítjük. Hogy jött az ötlet és miért épp pécsi termékek? Részletek ebben a bejegyzésben olvashattok.

gastrochili pécs okosgrill
A Gastrochili termékpalettája

Véletlen?!

A világot sokszor a szerencse, a véletlen viszi előre vagy tereli a megfelelő irányba. De ezek a helyzetek, lehetőségek nem adódnak akkor, ha nem dolgozunk meg érte keményen.

Ahogy Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitánya mondta:

„A kapufa éle mindig igazságos, mert annak lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért.”

Hiszünk a befektetett munkában, de abban is, hogy időnként jókor, jó helyen kell lenni és a csillagoknak együtt kell állnia ahhoz, hogy minden ideális legyen. Így történt ez a Gastrochili termékeivel is.

Mi történt Pécsett?

Folytatva a történetet, egy drága barátunk, Péter a születésnapjára egy kellemes hétvégét kapott ajándékba a feleségétől. A születésnap idején a gyerekeik sajnos megfáztak így az utat halasztaniuk kellett, egészen az ősz végéig. 

A pécsi kirándulás alkalmával Petiék megkóstolhatták a Gastrochili termékeit a karácsonyi vásárban, majd miközben a chili kifejtette hatását már le is adták nekünk a (forró)drótot, hogy mennyire finom ízeket is kóstoltak az imént.

Tulajdonképpen nem ismerünk olyan ételt, amihez ne használnánk valamilyen csípős alapanyagot, chili port vagy épp csípős paprikakrémet.

Szeretjük a házi készítésűt, a lágyabb és nagyobb kiszereléseket, a kisebb és ütős változatokat épp úgy, ahogy a karikázott, ecetes jalapenot, vagy csak szimplán a chilis csokikat is. Minden jöhet, nyitottak vagyunk. Kóstolunk és lelkesen fogyasztunk. 

Petiék ajánlása és a kóstolók után szinte automatikusan felkerült néhány termék Dávidéktól (Gastrochili) az okosgrill.hu webshopjába.

Igyekeztünk különleges ízekkel nyitni a palettát, így a népszerű sörös chili szószt semmi pénzért nem hagytuk volna ki, de felkerült egy édes, egy gyümölcsös és a nagyon különleges Mecsek nevű chili is.

A Gastrochiliről 

Visszautalva a véletlenekre és beletett munkára: Dávid 2014-ben szeretett volna egy igazán jó chilit vásárolni, de sajnos nem tudott. Szakácsként pedig erős az elvárásokkal rendelkezik, épp ezért úgy döntött, hogy kezdésnek 138 palántával (20 különböző fajtóból) beülteti a hátsókertet és ő maga áll neki a termesztésnek

Elsajátította a paprika nevelés csinját-binját és családja, barátai támogatásával kísérletezésbe kezdett, ami egészen a Gastrochili széles palettájának megszületéséig vezetett.

Belegondolva, hogy az elmúlt években mennyi minden és mindenki indult el Pécsről, a Gastrochili előtt szép jövő áll. Bízzunk benne, hogy hamarosan ők is olyan szép sikereket könyvelhetnek majd el a maguk területén, mint tette azt a Punnany Massif, a Halott Pénz vagy épp Dárdai Pál a közelmúltban. Sok sikert kívánunk nekik. 

Irány a webshop

A pécsi Gastrochili termékeit a webshop fűszerek és szószok menüpontjában találjátok, az amerikai fűszerekkel és szószokkal együtt – bekategorizálva.

Kezdésnek 4 népszerű chilijük közült tudtok választani, hamarosan pedig tovább bővül majd a kínálat.

A 100 ml-es termékeket leírásokkal együtt itt is megtaláljátok:

Van még valami?

Joggal kérdezhetitek van-e még idénre valami más a tarsolyunkban. Természetesen van, sőt még januárra is tartogatunk néhány újdonságot, amiről szintén beszámolunk majd nektek.