Nyomtatandó:

3-2-1 St. Louis sertésoldalas

Adag4 főreElőkészítési idő1 óra 5 percFőzési idő6 óraÖsszesen7 óra 5 perc

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról.

3-2-1 st louis oldalas recept bbq okosgrill

Hozzávalók:
 2,50 kg St.Louis sertésoldalas
 100 g barnacukor
 6 evőkanál vaj
 200 g Memphis Style BBQ szósz
 ízlés szerint pulled pork rub
Elkészítés
1

Ez az egyszerű, ráadásul könnyedén megjegyezhető módszer tökéletesen puha és szaftos oldalast eredményez, amelyek azonnal leválnak a csontról. A St. Louis stílusú bordákat bedörzsöljük egy bbq rubbal és kezdetben három órán át füstöljük 110-120 °C-on.

2

Az ezt követő két órában csomagolva folytatjuk az St. Louis stílusú oldalas elkészítését. Dupla alufóliába helyezzük a húst, rászórunk barnacukrot és kockázott vajat teszünk a tetejére, majd csomagoljuk és irány vissza a grillsütő.

3

A barbecuezás utolsó órájában Memphis-stílusú bbq-szósszal is megkenjük a húsokat. A szósz karamellizálódik, és ellenállhatatlan színt kölcsönöz az oldalasnak, nem beszélve az ínycsiklandó, extra ízekről.

Jó étvágyat kívánunk!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66