Nyomtatandó:

Ananászos füstölt salsa szósz

Adag4 főreElőkészítési idő10 percFőzési idő40 percÖsszesen50 perc

Füstölt salsa szószt, mártogatóst ajánlunk, amit grillsütőn készül és egy kis pikáns fűszer és az ananász teszi extra különlegessé.

ananászos füstölt salsa szósz recept okosgrill

Hozzávalók
 1 nagy fej hagyma
 koriander
 1 darab ananász
 1 pikáns grill fűszerkeverék
 1 darab Kaliforniai paprika
 5 darab nagy paradicsom
 1 csomag tortilla chips
Elkészítés
1

Állítsuk a grillsütőt 120°C-ra és 30 percig füstöljük az egész zöldségeket. Érdemesebb erősebb aromájú fa pelletet használni, pl. hickory vagy vadcseresznye fa pelleteket.

2

Amíg a zöldségek sültek a grillen, vágjuk ketté az egész ananászt és az egyik feléből vájjuk ki, hogy egy tál készüljön belőle. A kiszedett ananászt kockázzuk fel és helyezzük egy tálba.

3

Miután a zöldségek elkészültek, távolítsuk el a paradicsom héját. Vágjuk kockára a sült hagymát, pirospaprikát és paradicsomot. Szintén tegyük a tálba.

4

A tál tartalmát keverjük el egy evőkanál fűszerkeverékkel. Ízlés szerint csípős is kerülhet bele, nagyon jól áll a salsa-nak. Botmixer segítségével dolgozzuk össze krémes állagúra.

5

Guacamole-val, sült hagymával és persze egy nagy adag nachossal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66