Egy mennyei és egyben különleges ízvilágú burgerrel készültünk a számotokra: Ázsiai császár burger. Pak-choi, wasabi és sült császár. Izgalmas trió egy kis édes chili kíséretében.
Elsőként vágjuk apróra a pak-choit, melyet keverjünk össze 2 evőkanál majonézzel és egy teáskanál wasabival.
Ezt követően a császárszalonnát vágjuk szeletekre majd fürdessük meg őket édes chili szószban.
Indítsuk el a fa pellet grillsütőt. A hőmérséklet legyen 175°C fok. Körülbelül 10 perc alatt egy két forgatás kíséretében süssük készre a császár szeleteket.
Ezután vágjuk ketté a burgerbucikat, kenjük be majoznézzel és pirítsuk meg szintén a rácsokon.
Az Ázsia burger összegállítása: a bucikat sütés után kenjük be egy kis édes chili szósszal, érkezhet rá a pak-choi, majd a sült császár.
0 servings