A csirkecombokat mossuk és tisztítsuk meg. A bütyök alatt vágjuk be és szedjük le. A húst toljuk fel, hogy megkapjuk a doberő/nyalók formát.
Fűszerezzük ízlés szerinti fűszerekkel. Mi természetesen a Milestone66 Yellow szárnyas grillfűszert ajánljuk.
A combokat baconnel tekerjük be. Javasoljuk, hogy egyet egyik irányból, egy másik pedig az ellenkező irányból tekerjünk rá a tökéletes fedésért.
A csontot tekerjük be alufóliával, hogy ne égjen meg.
A szószhoz keverjük össze a vaddohány mézet és a rizsbort. Ezek az alapanyagok sajnos ritkábban szerezhetők be, így helyettesítsük tetszés szerint a kedvenc barbecue szószunkkal.
Indítsuk el a fa pellet grillsütőnket és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.
Ezen a hőmérsékleten 45 percig süssük a csirkecombokat, majd kenjük át a szósszal és süssük további 10 percig.
A mártogatós hozzávalóit keverjük össze és helyezzük a hűtőbe amíg sülnek a csirkecombok. A kész dobverőket belemártogatva fogyasszuk.