Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Baconbe tekert hagymakarika

Baconbe tekert hagymakarika


baconbe tekert hagymakarika bbq szósz okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ehhez a recepthez egy klasszikus rántott köret formációját gondoltuk újra és a végeredmény magáért beszél: baconbe tekert hagymakarika következik grillsütőn elkészítve.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók:
 3 fej nagy lilahagyma
 2 csomag szeletelt bacon
Köret:
 500 g újburgonya
 2 evőkanál olívaolaj
 1 csipet rozmaring
 só, bors ízlés szerint
Tálaláshoz:
Elkészítés
1

Három darab óriási lilahagymát érdemes ehhez a recepthez kiválasztani. Vágjunk belőle ujjnyi vastag karikákat és a külső réteget tekerjük be a baconnel. Ízlés szerint szórhatunk rá fűszert is.

2

A körethez rozmaringot, sót, borsot keverjük össze az olajjal, majd a félbevágott újburgonyával. A rozmaring szuperül passzol a burgonyához.

3

Mindkét résztvevő mehet is a fa pellet Okosgrill rácsaira 160-180°C-on, hogy ropogósra süljön. Egy fordításnál többre nem is lesz szükség.

4

Amikor már a sütés végéhez érünk, akár barbecue/grill szósszal is érdemes vékonyan átkenni, hogy rásüljön a baconre és plusz ízt kapjon. Az utolsó 5 percre magasabb hőfokra is kapcsoljuk a pellet grillsütőt.

5

Közben bőven lesz idő összedobni egy házi mártogatóst is. Ehhez 200 gramm tejföl, 1 evőkanál majonéz és mustár, valamint egy csipet petrezselymet kell összekeverni.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Olasz marhahúsos szendvicsEgy lédús olasz szendvicsbe haraphatunk, ahol a sajt körbeöleli a marhahúst és mindez egy szuper kifliben teljesedik ki, kiegészítve egy kis savanyúsággal.
Ropogós BBQ csirkeszárnyakEgyszerű elkészítés és mindenki imádja: bbq csirkeszárnyak az okosgrillről. Ha tuti befutó sikert akarunk, akkor ezzel a recepttel nem tévedhetünk.
Füstös oldalas SPG-velEgyszerű, de nagyszerű receptet keresel? Legyen ez az oldalas az új kedvenced. Csak néhány friss hússzeletre, sóra, borsra és fokhagymásra, na és persze egy kis hickory füstre van szükségünk ahhoz, hogy komoly ízélményeket érjünk el.
Chilis sajtos sültkrumpli grillsütőnEz a chilis sültkrumpli kiváló és "könnyű" snack, amely tökéletesen alkalmas akár kirándulásokra, de az éjszakai filmezésekhez, vacsikhoz is. A grillsütő pedig nagyon finom plusz füstös ízt fog neki adni.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 3 fej nagy lilahagyma
 2 csomag szeletelt bacon
Köret:
 500 g újburgonya
 2 evőkanál olívaolaj
 1 csipet rozmaring
 só, bors ízlés szerint
Tálaláshoz:

Elkészítés

Elkészítés
1

Három darab óriási lilahagymát érdemes ehhez a recepthez kiválasztani. Vágjunk belőle ujjnyi vastag karikákat és a külső réteget tekerjük be a baconnel. Ízlés szerint szórhatunk rá fűszert is.

2

A körethez rozmaringot, sót, borsot keverjük össze az olajjal, majd a félbevágott újburgonyával. A rozmaring szuperül passzol a burgonyához.

3

Mindkét résztvevő mehet is a fa pellet Okosgrill rácsaira 160-180°C-on, hogy ropogósra süljön. Egy fordításnál többre nem is lesz szükség.

4

Amikor már a sütés végéhez érünk, akár barbecue/grill szósszal is érdemes vékonyan átkenni, hogy rásüljön a baconre és plusz ízt kapjon. Az utolsó 5 percre magasabb hőfokra is kapcsoljuk a pellet grillsütőt.

5

Közben bőven lesz idő összedobni egy házi mártogatóst is. Ehhez 200 gramm tejföl, 1 evőkanál majonéz és mustár, valamint egy csipet petrezselymet kell összekeverni.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Baconbe tekert hagymakarika
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66