Azoknak ajánljuk ezt a gyors receptet, akik inkább a haverokkal vannak együtt a partin és nem a tűz felett sülnek össze a húsokkal.
Az első kulcs a jó minőségű grillkolbász, amiben a választást rátok bízzuk. Legyen a klasszikus bajor vagy a fűszeres formája.
Indítsátok be a pellet grillsütőt és pár perc alatt ezzel készen is lesztek. A következő lépés a bacon és a savanyú káposzta elkészítése.
Egy serpenyőben a felkockázott bacont zsírjára süssétek le és rakhatjátok is hozzá a káposztát. A lényeg, hogy üljenek össze az ízek, de ne szárítsátok ki őket teljesen.
Végül már csak a bucit kell megvágnotok, majd megkennetek dijoni mustárral. Érkezhet bele a grillkolbász, rá a sült baconos káposzta és frissen kockázott lilahagyma. Egy jópofa sör mellé a legjobb választás.
0 servings