Nyomtatandó:

Bajor hot dog – Oktoberfest grillrecept

Adag4 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc

Azoknak ajánljuk ezt a gyors receptet, akik inkább a haverokkal vannak együtt a partin és nem a tűz felett sülnek össze a húsokkal.

oktoberfest német bajor hot-dog grillkolbász recept okosgrill

Hozzávalók
 1 csomag grillkolbász
 2 darab hosszúkás buci
 200 g bacon
 1 fej lilahagyma
 dijoni mustár
 400 g görög joghurt
 ízlés szerint só, bors
Elkészítés
1

Az első kulcs a jó minőségű grillkolbász, amiben a választást rátok bízzuk. Legyen a klasszikus bajor vagy a fűszeres formája.

2

Indítsátok be a pellet grillsütőt és pár perc alatt ezzel készen is lesztek. A következő lépés a bacon és a savanyú káposzta elkészítése.

3

Egy serpenyőben a felkockázott bacont zsírjára süssétek le és rakhatjátok is hozzá a káposztát. A lényeg, hogy üljenek össze az ízek, de ne szárítsátok ki őket teljesen.

4

Végül már csak a bucit kell megvágnotok, majd megkennetek dijoni mustárral. Érkezhet bele a grillkolbász, rá a sült baconos káposzta és frissen kockázott lilahagyma. Egy jópofa sör mellé a legjobb választás.

Jó étvágyat kívánunk!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66