Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Balkán grillszendvics

Balkán grillszendvics


balkán grillszendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy finomságos (nyári) grillkolbászos szendvics receptjét láthatjátok a videóban, íme a balkán grillszendvics!

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő30 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 3 fej vöröshagyma
 500 ml sör
 3 csomag grillkolbász
 2 darab ciabatta
 1 darab camembert sajt
 friss saláta
 1 üveg ajvár
 1 fej lilahagyma
1

Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.

2

Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.

3

A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.

4

Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.

5

Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.

6

A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Héjában sült fűszeres újburgonyaSzoky youtube csatornáján időnként Pit Boss Okosgrillen készít ételeket. Amikor grillcsirkét készített köretként fűszeres újburgonyát készített - íme a recept.
Grillezett tarja sörszósszalVelence elővárosában, Chioggia-ban készítettük ezt a felvétel és receptet. Ha van lehetőségetek gyertek el ide, gyönyörű a táj és a város. A parton egyúttal egy grillezett tarját is elkészítettünk sörszósszal.
Bárányborda rozmaringos-mustáros mártássalMi lehetne jobb egy bárányborda szeletnél? Hát a dupla bárányborda szelet! Ha darabolva csak egy-egy szeletet találunk, akkor vegyünk egy egész bordát és vágjuk fel magunk. Ha a csontokat nem „franciásították” eleve, akkor ezt saját magunk is megtehetjük úgy, hogy lekaparjuk a csontokról a felesleges zsírt, porcot és húst. Ez a lépés természetesen nem kötelező, de elegánsabb megjelenést kölcsönözhet ételünknek.
Füstölt Seattle hot dogA krémsajt egy furcsa feltétnek tűnhet egy virslihez, de addig ne vesd el az ötletet, amíg ki nem próbáltad ezt a füstölt, seattle-i verziót. Amerika északnyugati részének kedvence, de valószínűleg bármelyik kerti grillezésen nagy sláger lesz.

Hozzávalók

Hozzávalók
 3 fej vöröshagyma
 500 ml sör
 3 csomag grillkolbász
 2 darab ciabatta
 1 darab camembert sajt
 friss saláta
 1 üveg ajvár
 1 fej lilahagyma

Elkészítés

1

Kezdésképpen melegítsük 180°C-ra a fa pellet grillsütőt és helyezzünk rá egy vaslapot vagy egy tepsit.

2

Vágjunk fel durvára 3 fej vöröshagymát és fél liter finom sör kíséretében pirítsuk addig a vaslapon, amíg a hagyma megpuhul és a folyadék teljesen eltűnik.

3

A szendvicsünk lelke, természetesen egy szaftos grill husi lesz, mely szerepet most a (Wiesbauer) paprikás grillkolbász fogja betölteni.

4

Amíg a szaftos grillfalatok süledeznek, vágjunk fel 2 olivás ciabatta-t és 1 db camembert sajt társaságában és ezek is mehetnek a grillre.

5

Miután minden szépen megsült jöhet a grillszendvics összeállítása.

6

A ciabattára rakjuk a friss saláta leveleket és alaposan kenjuk meg ajvárral.
Majd a grillkolbász következik és a sörben párolt és pirult hagyma, a lágy camembert sajt és végül hintsük meg friss lilahagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Balkán grillszendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66