Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

BBQ kacsamell sütőtökpürével

BBQ kacsamell sütőtökpürével


bbq kacsamell recept sötőtökpüré okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Időigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 30 perc
Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors
Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

St. Louisi oldalas csípős texasi BBQ szószbanEzek nem az átlagos oldalasok!. Ezeket a darabokat Milestone66 keverékkel fűszerezzük, és lassan készítjük olvasztott vajjal, karamellizált barnacukorral, és egy kis texasi csípősséggel, hogy kellően sós, édes és fűszeres legyen minden falat.
Argentin stílusú BBQ marhaborda, marhaoldalasA hagyományos argentin grillezés pusztán egyszerű, alapvető fűszerezést jelent, amely lehetővé teszi, hogy a hús természetes ízei feldobják a fogást, és a természetes fafüstölés aromáit. Az eredmény felejthetetlen lesz.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
BBQ kacsamell sütőtökpürével
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66