Nyomtatandó:

BBQ kacsamell sütőtökpürével

Adag4 főreElőkészítési idő30 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 30 perc

Időigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.

bbq kacsamell recept sötőtökpüré okosgrill

Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors
Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66