Nyomtatandó:

Bostoni sült bab

Adag4 főreElőkészítési idő30 percFőzési idő3 óraÖsszesen3 óra 30 perc

Izgalmas új-angliai ételt hoztunk el nektek recept videó formájában a bostoni sült babbal. Füstös íz, erős bab, csúszós édes-sós íz. Marhahússal és sertéssel is működik, ez a bostoni - kvázi - chilis bab. Ha újdonságra vágysz ezt a receptet válaszd!

bostoni sült bab recept okosgrill

Hozzávalók
 4 doboz chilis bab
 2 doboz vegyes babfehér és/vagy tarka
 1 evőkanál grill-barbecue fűszerkeverék
 85 g mustár
 110 g melasz
 1 fej hagyma
 100 g barnacukor
 200 g császárszalonna
 1 doboz Coca-Cola
Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt. A hőmérséklet legyen 135°C fok.

2

Öntsük egy méretes tálba (jénai vagy cserép is jó) a hozzávalókat: a babokat, a melaszt, a cukrot, mustárt, az aprított hagymát, a vágott császárszalonnát (vagy bacont) úgy, ahogy a videóban is látható.

3

Alapos keverés után 2,5 órára tegyük a grillsütő rácsára ételünket és szépen sülhet is a bostoni sült bab.

4

Ha letelt az idő, a grill tetejét nyissuk fel és további 30 percig hagyjuk a rácson sülni.

5

Ropogós házi kenyérrel, savanyúsággal javasoljuk fogyasztani.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 4

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66