Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Bourbon bacon brownie

Bourbon bacon brownie


bourbon bacon brownie okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A brownie nagyon finom, igaz? Nos, ez a recept egy másik szintre emeli a süteményt. Ebben a receptben karamellizált baconnel koronázzuk a whisky-s browniet, hisz bármihez is teszünk egy kis bacont, az csak jobb lehet. Mindössze 15 perc előkészület és 60 perc a fa pellet grillen elegendő a recept elkészítéséhez.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók
 275 g liszt
 200 g porcukor
 600 g cukor
 barnacukor(a bacon megforgatásához)
 karamell öntet
 1 evőkanál füstölt tengeri só(helyetessíthető)
 6 darab nagyobb tojás
 60 ml víz
 60 ml bourbon whisky
 250 ml olaj
 180 g kakaópor
 2 evőkanál instant kávé
 6 szelet bacon
Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőnket melegítsük fel 200°C-ra

2

Egy nagyobb keverőtálban alaposan keverjük össze száraz hozzávalókat, a kakaót, a porcukrot, a cukrot, az instant kávét és a lisztet.

3

Jöhetnek a nedves hozzávalók. Adjuk hozzá a tojást, az olajat, a vizet és a whiskyt a lisztes keverékhez, keverjük tovább, amíg egységes masszává nem áll össze.

4

A bacon szeleteket (ha hosszúak) vágjuk ketté, és forgassuk meg barnacukorban. Amennyire csak lehet tapadjon rá a cukor a baconre.

5

Egy tepsit vajazzunk ki és öntsük bele a tészta egyik felét, majd locsoljuk meg a karamell öntettel.
A tészta másik felét is öntsük rá, és ismét locsoljuk meg karamellel, majd a tetejére tegyük a cukrozott bacont.

6

Süssük a brownie-t a grillsütőben kb. 1 órán keresztül, vagy amíg a tepsi közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön.

7

Vegyük ki a grillsütőből és hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük fel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pulled pork tálAz egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.
Édes-füstös BBQ oldalasA sertésoldalasokat ezúttal először almalébe áztatjuk, befűszerezzük, majd alacsonyan hőfokon és lassan elkészítjük a pellet grillsütőn. Végül pedig egy édes BBQ mázzal tesszük tökéletessé az ízeket, amelyről vendégeink majd áradozni fognak.
Füstölt Seattle hot dogA krémsajt egy furcsa feltétnek tűnhet egy virslihez, de addig ne vesd el az ötletet, amíg ki nem próbáltad ezt a füstölt, seattle-i verziót. Amerika északnyugati részének kedvence, de valószínűleg bármelyik kerti grillezésen nagy sláger lesz.
Grillezett articsóka hideg tojásszósszalÍzletes és látványos szezonális recept. Bár a "Sauce Gribiche" érdekesen hangzik, de hamarosan nagy kedvenc lesz! A kemény tojást, friss fűszernövényeket, savanyúságokat, kapribogyót és majonézt ötvöző Sauce Gribiche tökéletes párosítás a grillezett articsókához.

Hozzávalók

Hozzávalók
 275 g liszt
 200 g porcukor
 600 g cukor
 barnacukor(a bacon megforgatásához)
 karamell öntet
 1 evőkanál füstölt tengeri só(helyetessíthető)
 6 darab nagyobb tojás
 60 ml víz
 60 ml bourbon whisky
 250 ml olaj
 180 g kakaópor
 2 evőkanál instant kávé
 6 szelet bacon

Elkészítés

Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőnket melegítsük fel 200°C-ra

2

Egy nagyobb keverőtálban alaposan keverjük össze száraz hozzávalókat, a kakaót, a porcukrot, a cukrot, az instant kávét és a lisztet.

3

Jöhetnek a nedves hozzávalók. Adjuk hozzá a tojást, az olajat, a vizet és a whiskyt a lisztes keverékhez, keverjük tovább, amíg egységes masszává nem áll össze.

4

A bacon szeleteket (ha hosszúak) vágjuk ketté, és forgassuk meg barnacukorban. Amennyire csak lehet tapadjon rá a cukor a baconre.

5

Egy tepsit vajazzunk ki és öntsük bele a tészta egyik felét, majd locsoljuk meg a karamell öntettel.
A tészta másik felét is öntsük rá, és ismét locsoljuk meg karamellel, majd a tetejére tegyük a cukrozott bacont.

6

Süssük a brownie-t a grillsütőben kb. 1 órán keresztül, vagy amíg a tepsi közepébe szúrt fogpiszkáló tisztán ki nem jön.

7

Vegyük ki a grillsütőből és hagyjuk kihűlni, majd szeleteljük fel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Bourbon bacon brownie
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66