Nyomtatandó:

Camembert-bacon burger

Adag4 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc

Füstölt camembert sajtos, sült baconös burger következik. Gyorsan elkészül, mégis egy kis különleges ízhatást érhetünk el a megszokott alap hamburgerekhez képest.

camembert bacon burger recept okosgrill

Hozzávalók
 750 g darált marhahús
 5 darab zsemle
 1 csomag szeletelt bacon
 1 evőkanál olívaolaj
 1 evőkanál Milestone66 Red barbecue-grillfűszer
 1 evőkanál Milestone66 SPG+ barbecue-grillfűszer
 BBQ szósz
Eszközök
 Milestone66 baconsütő állvány
 Hamburger prés
Elkészítés
1

Első körben feltesszük a baconsütő állványra a bacon szeleteket és mehet is a fa pellet grillsütőre kb. 180 ℃-on.

A sütő állvány azért praktikus mert így felfogjuk a lecsöpögő zsírt és felhasználhatjuk egy következő receptnél.

2

A darált husit rakjuk bele egy tálba és egy kis olívaolajat öntsünk bele, majd ízesítjük Milestone66 Red és SPG+ fűszerekkel. Amint ez megvan mehet is a hamburger présbe és formázhatjuk a húspogácsákat.

3

5 darab húspogácsát készítettünk és a camembert sajttal együtt mehetnek is a forró grillrácsra.

4

A burgereket egyszer-egyszer átforgatjuk, majd félbevágott zsemléket is ízlés szerint lepiríthatjuk.

5

A zsemléket kenjük meg barbecue szósszal, helyezzük rá a megsült húst, a camembert sajtot, a bacont és szeletelt csemege uborkát.
Ízlés szerint hagymát, salátát, amit szeretünk szintén mehet rá.

6

Ezt készre sütjük körülbelül egy perc alatt és lehet is tálalni.

7

Mint a videóban is látjátok, pár perc alatt elkészül a katalán gambas, ami egy nagyon friss pikáns ízvilág és előételnek, illetve főételnek is kiválóan alkalmas.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66