Első körben feltesszük a baconsütő állványra a bacon szeleteket és mehet is a fa pellet grillsütőre kb. 180 ℃-on.
A sütő állvány azért praktikus mert így felfogjuk a lecsöpögő zsírt és felhasználhatjuk egy következő receptnél.
A darált husit rakjuk bele egy tálba és egy kis olívaolajat öntsünk bele, majd ízesítjük Milestone66 Red és SPG+ fűszerekkel. Amint ez megvan mehet is a hamburger présbe és formázhatjuk a húspogácsákat.
5 darab húspogácsát készítettünk és a camembert sajttal együtt mehetnek is a forró grillrácsra.
A burgereket egyszer-egyszer átforgatjuk, majd félbevágott zsemléket is ízlés szerint lepiríthatjuk.
A zsemléket kenjük meg barbecue szósszal, helyezzük rá a megsült húst, a camembert sajtot, a bacont és szeletelt csemege uborkát.
Ízlés szerint hagymát, salátát, amit szeretünk szintén mehet rá.
Ezt készre sütjük körülbelül egy perc alatt és lehet is tálalni.
Mint a videóban is látjátok, pár perc alatt elkészül a katalán gambas, ami egy nagyon friss pikáns ízvilág és előételnek, illetve főételnek is kiválóan alkalmas.