Nyomtatandó:

Chimichurri – argentin bbq pác, szósz

Adag4 főreElőkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc

A fantasztikus argentin marhasülteknek nincs párjuk, de lehet még fokozni az élményt, például ezzel a tradicionális mártással. A Chimichurri (csimicsurri) szószt kötelező kipróbálni, a hozzávalók szinte biztos, hogy most is ott vannak a spájzban!

chimichurri churrasco szósz okosgrill

Hozzávalók
 1 csomag petrezselyem
 1 csomag koriander
 0,50 fej lilahagyma
 3 gerezd fokhagyma
 ½ citrom leve
 2 evőkanál vörösborecet
 só, bors ízlés szerint
 csilipor ízlés szerint
 100 ml olívaolaj
 őrölt római kömény ízlés szerint (elhagyható)
Elkészítés
1

Vegyünk elő egy aprítógépet, öntsük össze a hozzávalókat és addig őröljük, amíg pépes nem lesz.
Tegyük egy lezárható tetejű üvegbe, mert nagyon intenzív illata van és hamar elterjed a konyhában.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66