Nyomtatandó:

Fokhagymás-citromos csirkecombok parmezánnal

Adag4 főreElőkészítési idő1 óraFőzési idő30 percÖsszesen1 óra 30 perc

Egészséges és finom csirkecomb recept citrommal, fokhagymával és egy kis parmezánnal. Ha ropogós csirkecombokat szeretnél hétvégi sütéskor a családnak és a barátoknak kínálni, ezzel a recepttel nem lősz mellé.

fokhagymás citromos csirkecomb parmezánnal grillrecept okosgrill

Hozzávalók
 1 kg csirkecombtisztítva, szárazra törölve
 2 evőkanál szárnyas fűszerkeverék
 2 evőkanál sózott vajolvasztva
 3 gerezd fokhagymaaprítva
 2 evőkanál dijoni mustár
 3 evőkanál olíva olaj
 25 g parmezán sajt
 1 citrom leve
 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem
Elkészítés
1

Egy nagyobb méretű, visszazárható tasakba helyezzük el az olíva olajat, a darált fokhagymát, a citromlevet, a mustárt, a szárnyas fűszerkeveréket és az aprított petrezselymet és persze a combokat. Zárjuk le a visszazárható zacskót, és rázással keverjük össze az összetevőket. Helyezzük éjszakára a hűtőben.

2

Állítsuk be a kerti grillsütő hőmérsékletét 175°C-ra.

3

A csirkecombokat helyezzük rá a grillre vagy egy állványra és 73°C fokos maghőig hagyjuk is rajta. Egyszer persze megfordíthatjuk a combokat.

4

Miután elkészült a csirkecomb egy tálba keverjük össze az olvasztott vajjal a és parmezánnal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66