Egyszerű, de nagyszerű receptet keresel? Legyen ez az oldalas az új kedvenced. Csak néhány friss hússzeletre, sóra, borsra és fokhagymásra, na és persze egy kis hickory füstre van szükségünk ahhoz, hogy komoly ízélményeket érjünk el.
A bordák hátoldaláról húzzuk le a hártyát, és mindkét oldalukat ízesítsük sóval, borssal, fokhagymaporral.
Állítsuk be a pellet grillsütőt 105℃ -os hőmérsékletre.
Helyezzük be a szondát vízszintesen a húsos részek közepébe, elkerülve a csontokat.
Tegyük az oldalasokat közvetlenül a grillrácsra, húsos résszel felfelé, és zárt fedéllel süssük őket 2 órán át.
Majd fordítsuk meg a bordákat úgy, hogy a húsos oldal lefelé legyen és zárt fedéllel süssük amíg a hús megpuhul, és a belső hőmérséklet el nem éri a 95℃-ot, ami még körülbelül 1 óra.
0 servings