Nyomtatandó:

Grillezett csirkecomb töltött wrappel

Adag2 főreElőkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc

Irány a kert, és irány az Okosgrill! Egy könnyű tavaszi-nyári étel grillezett csirkecomb töltött wrappel. Ez a finomság megmutatja, hogy 20 perc alatt is mennyei fogásokat varázsolhatunk a grillsütő segítségével.

grillezett csirkecomb töltött wrappel recept okosgrill

Hozzávalók
 500 g csirkecomb filé
 1 csomag bacon
 150 g szeletelt sajt
 1 darab avokádó
 2 darab paradicsom
 2 evőkanál Milestone66 Yellow grillfűszer
 2 evőkanál olívaolaj
 1 csomag tortilla
Elkészítés
1

A csirkecombbal kezdünk: egy tálba helyezzük a húst, majd beolajozzuk és beszórjuk Milestone66 Yellow fűszerrel. Süssük meg fa pellet grillsütőn 170°C-on.

2

A rácsokat érdemes picit beolajozni mielőtt sütni kezdjük a húst. A combokat 5 percenként fordítsuk át, és összesen kb. 20 percen keresztül süssük ezen a hőfokon.

3

Készítünk egy töltött wrappet köretként, amibe bacon, sajt, avokádó, paradicsom, bébispenót fog kerülni.

4

A bacont süssük ropogósra a combok mellett a rácson, majd helyezzük rá a tortilla lap egyik felére. Helyezzünk rá sajtot, majd a tortilla másik felét visszahajtva zárjuk le.

5

Az avokádó és paradicsom szeleteket, illetve a bébi spenótot tegyük rá erre a fél tortillára, majd újra hajtsuk rá a másik felét.
Ezzel létrejön egy negyed kör alakú töltött tortilla szendvics, ami már mehet is pirulni a rácsra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66