A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.
A pác elkészítéséhez a turmixgépben a bordák kivételével az összes hozzávalót összedolgozzuk, és simára pürésítjük. Ezt a szószt aztán ráöntjük a húsra, lefedjük és egy éjszakáig így pácoljuk a hűtőben.
Kapcsoljuk be a pellet grillsütőt és állítsuk be a hőmérsékletét 260℃-ra.
Távolítsuk el a bordákat a pácból és öntsük ki a levet. Tegyük a bordákat közvetlenül a grillrácsra és süssük oldalanként 3-5 percen keresztül.
Majd vegyük le őket a grillről és szórjuk meg vékonyra szeletelt hagymával vagy szezámmaggal.
0 servings