A terítéken egy folyamatos figyelmet kívánó, ám annál egyszerűbb, hamisítatlanul amerikai hangulatot ígérő recept. Öveket becsatolni, irány Texas!
Tegyük fel főni a 4 darab kukoricát.
A karajt vágjuk fel srégen, ujjnyi vastagságú szeletekre. Ezt követően dörzsöljük be őket vajjal, majd szórjuk meg és tapogassuk át jó alaposan az egy csomagnyi Grill Texas fűszerkeverékkel.
Helyezzük a húsokat és a megfőtt kukoricákat az Okos pellet grillünkre, 180 fokon.
Amíg elkészülnek, karikázzuk fel a hagymát és dinszteljük meg 1 evőkanál vajon, 1 evőkanál barnacukor hozzáadásával.
A tojás elkészítéséhez: tegyünk egy öntöttvas edényt az okosgrill rácsára, amelybe előzőleg, szintén 1 evőkanál vajat helyeztünk. Amint a vaj felforrósodott, beleütjük a két darab tojást, amelyeket ízlés szerint sózunk és borsozunk.
Mi több, akár egy csipet grill fűszerkeverékkel is megkoronázhatjuk.
Sülés közben, egy marék felkarikázott újhagymát hullatunk a tojásra.
Eközben, vessünk egy pillantást a húsokra, fordítsuk meg őket, és - egy kanál segítségével - kenjünk rájuk még egy kevés vajat, valamint szórjunk egy-egy nagyobb csipet petrezselymet.
Amint minden elem készre sült, következhet a tálalás. A fényes, barna színben pompázó hagyma kerül tányérunk aljára, majd következik a hús, annak tetejére pedig a tojás.
TIPP: Végezetül, ne maradjon el a grillezett főtt kukorica, amely a tányérok mellé készítve, egy sűtő- vagy hentes papíron mutat csak igazán fenségesen.
0 servings