Hétköznapi köret grillezett húsok mellé, de akár magában is, egy kis csavarral. A kéksajt és a vajas-chili szósz izgalmas ízvilágot alkot, hasonlóan mintha egy Buffalo csirkeszárnyat ennénk.
A grillezett kéksajtos főtt kukorica elkészítéséhez melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200-220°C-ra.
Egy kis serpenyőben alaposan keverjük össze a vajat és a chili szószt, majd tegyük félre.
Természetesen csípős szósz helyett használhatunk egy kedvenc barbecue szószunkat is.
Helyezzük a főtt kukoricát közvetlenül a felmelegedett grillrácsra. Zárjuk le a grillsütő tetejét és időnként átforgatva grillezzük, amíg láthatóan meg nem pirul, kb. 5-10 perc alatt.
Vegyük ki a kukoricát a grillsütőből és tegyük át egy magasabb falú tepsibe.
A kukoricát minden oldalról kenjük át a vaj és a chili szósz keverékével. Szórjuk meg sóval, zellerzöldjével és a tetejére morzsoljunk kéksajtot.
0 servings