Nyomtatandó:

Grillezett pisztráng és snidlinges-petrezselymes burgonya korongok

Adag4 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc

Egy könnyed nyári grillezéshez pisztrángot ajánlunk! Töltsük meg zseniális ízekkel, amiben segít a Milestone66 SPG és Blue fűszerkeverék.

grillezett pisztráng snidlinges burgonyával recept okosgrill

Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 2 darab citrom
 1 evőkanál vaj
 10 darab közepes burgonya
 1 evőkanál Milestone66 SPG+ barbecue-grillfűszer
 1 evőkanál Milestone66 Blue barbecue-grillfűszer halakhoz
 2 evőkanál friss snidling
Eszközök
 Öntöttvas edény
Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Vasedénybe öntsünk vizet és helyezzük a grillre. Amikor felforrt csepegtessünk bele néhány csepp citromlevet és sózzuk, majd kezdjük el főzni benne az egész burgonyákat.

3

Fűszerezzük be a pisztrángot. Ehhez használjunk kívül-belül Milestone66 SPG+ és Blue fűszereket.
Az SPG só, bors, fokhagyma triumvirátusa kiegészítve egy gyengéd citrusos fűszerezéssel, míg a Blue kifejezetten halakhoz és tenger gyümölcseihez ajánlott fűszerkeverék.

4

A pisztráng fűszerezése után töltsük meg a belsejét aprított fokhagymával és szeletelt citrommal, illetve snidlinggel.

5

Az időközben megfőtt burgonyákat vágjuk ketté, helyezzük egy tepsibe és vajazzuk meg. Ízlésünk szerint fűszerezzük tovább SPG-vel és aprított snidlinggel.

6

A fűszerezett pisztrángokra csepegtessünk némi olívaolajat, majd helyezzük a félbevágott burgonyák mellé a pellet grillsütőben kb. 30-35 percre. Félidőben ne felejtsük el megfordítani.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66