Sokaknak, talán fogalmuk sincs róla, hogy milyen elképesztően finom lehet a különböző ízvilágú gyümölcsöket más ételekkel kombinálni. Ezért egy rendhagyó hot dog recept következik, egy kis kecskesajttal és grillezett körtével megspékelve.
Előkészületek gyanánt, vágjuk be („irdaljuk be”) a bécsi virsli darabokat, majd vágjuk félbe a rozsos kenyeret és karikázzuk fel a körtét.
Kenjük meg vajjal a vekniket és helyezzük az Okosgrillre 160°C-on, a körte szeletek, illetve a virslik társaságában. Elsőnek a körte, majd a virsli, végezetül pedig, az immár pirított rozsos kenyér fog elkészülni.
A ropogós vekniket kenjük meg balzsamecettel, majd az alsó felükre helyezzünk egy rukkola ágyat, amelyre, ezt követően a virsliket és a körtéket fektetjük. Az üres helyekre szórjunk tört diót. Fontos, hogy az elkészült körte darabokat, szintén itassuk át egy kevés balzsamecettel.
A félbe vágott veknik tetejére kenjünk kecskesajtot. Végül nem marad más hátra, mint összeállítani a hot dog szendvicset, és elmerülni a mennyei ízkavalkádban.
0 servings