Nyomtatandó:

Kecskesajtos-körtés grill hot dog

Adag6 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra

Sokaknak, talán fogalmuk sincs róla, hogy milyen elképesztően finom lehet a különböző ízvilágú gyümölcsöket más ételekkel kombinálni. Ezért egy rendhagyó hot dog recept következik, egy kis kecskesajttal és grillezett körtével megspékelve.

kecskesajtos körtés grill hot-dog recept okosgrill

Hozzávalók:
 1 csomag bécsi virsli
 2 darab rozsos vekni
 balzsamecet
 50 g kecskesajt krém
 1 darab körte
 1 marék dió
 25 g vaj
Elkészítés
1

Előkészületek gyanánt, vágjuk be („irdaljuk be”) a bécsi virsli darabokat, majd vágjuk félbe a rozsos kenyeret és karikázzuk fel a körtét.

2

Kenjük meg vajjal a vekniket és helyezzük az Okosgrillre 160°C-on, a körte szeletek, illetve a virslik társaságában. Elsőnek a körte, majd a virsli, végezetül pedig, az immár pirított rozsos kenyér fog elkészülni.

3

A ropogós vekniket kenjük meg balzsamecettel, majd az alsó felükre helyezzünk egy rukkola ágyat, amelyre, ezt követően a virsliket és a körtéket fektetjük. Az üres helyekre szórjunk tört diót. Fontos, hogy az elkészült körte darabokat, szintén itassuk át egy kevés balzsamecettel.

4

A félbe vágott veknik tetejére kenjünk kecskesajtot. Végül nem marad más hátra, mint összeállítani a hot dog szendvicset, és elmerülni a mennyei ízkavalkádban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Nutrition Facts

0 servings

Serving size

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66