Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Kétszer sült édesburgonya

Kétszer sült édesburgonya


kétszer sütött édes burgonya recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Batáta, édesburgonya, teljesen mindegy. Az egyik legjobb alapanyag, hiszen annyira könnyen formálhatjuk az ízét. Sajt, bacon, tejföl... akár egy nyári lángos is lehetne itt, de ez most könnyű és nagyon finom kétszer sütött édesburgonya receptje.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 20 perc
Hozzávalók
 4 darab édesburgonya(batáta)
 1 evőkanál fűszerkeverék
 3 szelet bacon
 hagyma
 100 g sajt
 2 evőkanál tejföl
Elkészítés
1

A kerti grillsütőnkben süssük az édesburgonyákat 200°C fokon 50 percen keresztül - héjában. Így a belseje puha lesz és könnyen dolgozhatunk majd vele.

2

Miután kihűlt, vágjuk ketté és kanalazzuk ki a belsejét egy tálba.

3

Fűszerezzük a kivájt édesburit és adjuk hozzá a kockázott bacont, hagymát, sajtot, tejfölt. A bacont nem szükséges elősütni.

4

Töltsük vissza a masszát a édesburgonyákba, majd helyezzük egy tepsibe és tegyük vissza grillsütőbe 15-20 percre, vagy amíg a sajt barnulni nem kezd, mindezt már 175°C-on.

5

Elkészültekor további sajtot, bacont, tejfölt dobhatunk rá, hogy fokozzuk az élvezeteket.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grill pizza by Szoky konyhájaGrill pizza, a család bbqmentes tagjainak kedvenc étele. Paradicsomos vagy tejszínes alapú pizzák: Szoky recept videóban mutatja meg a hogyan készítsd el.
Amerikai baconös almás piteAz amerikaiak bármihez tudnak enni bacont és igazuk is van, nagyszerű ötlet. Elhoztunk nektek egy nagyszerű baconös almás pite receptet, amit természetesen érdemes grillsütőn elkészíteni.
Grillezett sárgarépaA látványos megjelenésű füstön sült sárgarépa, ami nagyon finom magában és köretként is. Érdemes zsengém, vékonyabb répától készíteni.

Hozzávalók

Hozzávalók
 4 darab édesburgonya(batáta)
 1 evőkanál fűszerkeverék
 3 szelet bacon
 hagyma
 100 g sajt
 2 evőkanál tejföl

Elkészítés

Elkészítés
1

A kerti grillsütőnkben süssük az édesburgonyákat 200°C fokon 50 percen keresztül - héjában. Így a belseje puha lesz és könnyen dolgozhatunk majd vele.

2

Miután kihűlt, vágjuk ketté és kanalazzuk ki a belsejét egy tálba.

3

Fűszerezzük a kivájt édesburit és adjuk hozzá a kockázott bacont, hagymát, sajtot, tejfölt. A bacont nem szükséges elősütni.

4

Töltsük vissza a masszát a édesburgonyákba, majd helyezzük egy tepsibe és tegyük vissza grillsütőbe 15-20 percre, vagy amíg a sajt barnulni nem kezd, mindezt már 175°C-on.

5

Elkészültekor további sajtot, bacont, tejfölt dobhatunk rá, hogy fokozzuk az élvezeteket.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Kétszer sült édesburgonya
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66