A fa pellet grillsütő segítségével füstös édességet készítünk és így szuper finom nyári koktélokat hozhatunk létre. Az epret először is meggrillezzük, majd vodkával, cukorsziruppal, citromlével és gyömbérsörrel összerázzuk, majd tört jégen felszolgáljuk egy igazi frissítő, édes koktélként.
Melegítsük fel a grillsütőnket 200-205°C-ra.
Ha kellően felmelegedett a sütő, helyezzük az epreket közvetlenül a grillrácsra, és süssük őket 15 percig, vagy amíg a grillnyomok meg nem jelennek rajtuk.
A koktél összeállításához: öntsük egy shakerbe a vodkát, a grillezett epret, a cukorszirupot és a citromlevet, majd határozottan rázzuk össze.
Zúzott jeget helyezzünk egy pohárba, majd átszűrve öntsük rá a keveréket.
Öntsük fel a koktélunkat gyömbérsörrel és díszítsük extra grillezett eperrel és friss mentával.
0 servings