Nyomtatandó:

Magyaróvári sertéstarja szelet – Szoky konyhája

Adag4 főreElőkészítési idő30 percFőzési idő1 óra 50 percÖsszesen2 óra 20 perc

Grill recept videó: Szoky lacipecsenye receptje közel sem diétás, de ezzel nincs is semmi baj. A videón bemutatott receptet grillsütőben is könnyen elkészíthetjük.

szoky konyhája óvári tarja szelet recept okosgrill

Hozzávalók:
 4 szelet sertéstarjalegalább 1 éjszakára mustáros-fokhagymás pácban pihentetve
 15 dkg csiperkegomba
 1 darab vöröshagyma
 8 darab petrezselyem
 8 kisebb gépsonkavagy 4 szelet nagyobb
 8 kisebb Óvári sajtvagy 4 szelet nagyobb
 
 bors
 petrezselyem
 1 darab pirított gomba fejdíszítéshez
Elkészítés
1

A gombát és a hagymát vágjuk fel, majd pirítsuk le. Érdemes csak a végén sózni, majd tovább pirítás után borssal fűszerezni és friss petrezselyemmel megszórni.

2

A pácolt sertéstarját megsüthetjük a grillsütő lángjain is serpenyő segítségével. Pár percig süssük mindkét oldalt.

3

A tarja sütés utána helyezzük a grillrácsra a húst (vagy tepsibe) és tegyük rá a pirított gombás és hagymát, majd a szeletelt sonkát és sajtokat.

4

Grillsütőbe 180-200 fokon addig sütjük, amíg a sajt rá nem olvad a tetejére. Pellet grillsütőben füst fokozaton tovább ízekkel gazdagíthatjuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66