Málna és csípős paprika együtt? Nem csalás, nem ámítás, ez egy igazi vérbeli USA BBQ rub recept és csak rád vár, hogy bekenj vele néhány kg fincsi bordát, aztán rádobd a grillre.
Melegítsünk fel egy nagy serpenyőt adjuk hozzá az olivaolajat és az aprított vöröshagymát. Pároljuk, pirítsuk addig amíg a hagyma üveges nem lesz.
Ezután adjuk hozza a fokhagymát és a chipotle paprikát, majd süssök össze egy percen keresztül.
Adjuk hozzá a paradicsomszószt, a barna cukrot, az almaborecetet és a folyékony füstöt. Keverjük, főzzük addig, amíg a barna cukor feloldódik.
Adjunk hozzá málnát, keverjük össze és forraljuk fel.
Forralás után csökkentsük kicsit a hőt és 10-15 percig pároljuk miközben folyamatosan kevergetjük.
Miután kész vagyunk, vegyük le a tűzhelyről és hagyjuk kihülni a bbq szószt.
A hűtőszekrényben légmentesen lezárható befőttes üvegben tárolhatjuk, ha esetleg maradna belőle.
0 servings