Nyomtatandó:

Mexikói halas taco

Adag4 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc

Merüljünk el a tüzes halas tacókban, amik gyorsabban sülnek meg, mint ahogy egy hullám partot ér. A Milestone66 fűszerkeverékkel és csípős chipotle szórással, valamint ropogós káposzta reszelékkel készülnek, ezzel biztosítva, hogy minden falat mennyeien ízes legyen.

halas taco recept okosgrill

Hozzávalók:
 4 darab halfilé
 2 teáskanál repceolaj
 1 evőkanál Milestone66 Blue hal fűszerkeverék
 450 g tejföl
 1 darab chipotle paprikavagy más kedvelt chili
 2 evőkanál Adobo szószchilipor, ecet, cukor, fokhagyma és zöldfűszerekből álló szósz
 1 darab egész lime reszelt héja
 1 darab egész lime leve
 8 darab kukorica tortilla lap
 250 g aprított káposzta
 2 darab lime cikkekre vágva
 ízlés szerint só és bors
Ajánlott kiégészítők
 Fa pellet
 Öntöttvas edény
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt.

2

Közben a halfiléket a repceolajba és a Milestone66 Blue fűszerkeverékbe forgatjuk. Amikor pedig a serpenyőt előmelegítettük, helyezzük bele a halakat, és süssük 5 percig mindkét oldalát.

3

Egy kis tálban keverjük össze a chipotle tejföl hozzávalóit kézi habverő segítségével.

4

Melegítsük fel a tortillákat a serpenyőben és állítsuk össze a tacókat.

5

Helyezzünk egy halfilé felét a meleg tortillába, rá 1 teáskanálnyit a chipotle-tejfölből, a tetejére a felaprított káposztát és néhány csepp lime levet.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66