Merüljünk el a tüzes halas tacókban, amik gyorsabban sülnek meg, mint ahogy egy hullám partot ér. A Milestone66 fűszerkeverékkel és csípős chipotle szórással, valamint ropogós káposzta reszelékkel készülnek, ezzel biztosítva, hogy minden falat mennyeien ízes legyen.
Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 230°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt.
Közben a halfiléket a repceolajba és a Milestone66 Blue fűszerkeverékbe forgatjuk. Amikor pedig a serpenyőt előmelegítettük, helyezzük bele a halakat, és süssük 5 percig mindkét oldalát.
Egy kis tálban keverjük össze a chipotle tejföl hozzávalóit kézi habverő segítségével.
Melegítsük fel a tortillákat a serpenyőben és állítsuk össze a tacókat.
Helyezzünk egy halfilé felét a meleg tortillába, rá 1 teáskanálnyit a chipotle-tejfölből, a tetejére a felaprított káposztát és néhány csepp lime levet.
0 servings