Nyomtatandó:

Mexikói nacho tál

Hozzávalók:
 500 g tortilla chips
 130 g friss salsa szósz
 450 g sült kolbász
 200 g kockázott sült csirkehús
 450 sült szaftos sertés húspl. pulled pork, csülök, sült tarja
 2 evőkanál szeletelt mogyoróhagyma
 ízlés szerint szeletelt jalapeño
 2 evőkanál szeletelt fekete olajbogyó
 150 g cheddar sajt
Tálaláshoz:
 Tejföl
 Guacamolé
 Ízlés szerint koriender
Ajánlott kiégészítők
 Almás fa pellet
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Egy nagy tálcán egyenletesen elosztjuk a tortilla chipseket.

3

Először salsát öntünk a chipsre, majd rátesszük a kolbászt, a csirkét és a steaket.

4

A tetejére mogyoróhagymát, jalapeñót, olajbogyót és végül sajtot szórunk.

5

Helyezzük az egész tálcát a grillre, és süssük körülbelül 10-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad, és a nachos átmelegszik.

6

Tejföllel, guacamoléval és korianderrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66