Nyomtatandó:

Mexikói nacho tál

Adag4 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc

Ez nem egy közönséges rakott nacho, ugyanis többféle hússal van tele, majd pedig kerül rá sajt, salsa, jalapeno és már mehet is a falatozás.

mexikói nacho tál recept okosgrill

Hozzávalók:
 500 g tortilla chips
 130 g friss salsa szósz
 450 g sült kolbász
 200 g kockázott sült csirkehús
 450 sült szaftos sertés húspl. pulled pork, csülök, sült tarja
 2 evőkanál szeletelt mogyoróhagyma
 ízlés szerint szeletelt jalapeño
 2 evőkanál szeletelt fekete olajbogyó
 150 g cheddar sajt
Tálaláshoz:
 Tejföl
 Guacamolé
 Ízlés szerint koriender
Ajánlott kiégészítők
 Almás fa pellet
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Egy nagy tálcán egyenletesen elosztjuk a tortilla chipseket.

3

Először salsát öntünk a chipsre, majd rátesszük a kolbászt, a csirkét és a steaket.

4

A tetejére mogyoróhagymát, jalapeñót, olajbogyót és végül sajtot szórunk.

5

Helyezzük az egész tálcát a grillre, és süssük körülbelül 10-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad, és a nachos átmelegszik.

6

Tejföllel, guacamoléval és korianderrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66