Ez nem a szokásos bárhol kapható típus! Ez a fa pellet grillben készült hot dog hosszabb típusú virsliket követel meg, baconbe tekerve, hagymával, tépett malaccal majd végül sajttal megszórva és barbecue szósszal megkenve. Ebben minden benne van, semmi sem hiányzik!
Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.
Ebben a maradék felhasználó receptben a pulled porkot csomagoljuk alufóliába, vagy hentespapírba.
Tegyünk továbbá a csomagba karikázott hagymát, vajat és ízlés szerint sót, borsot, majd tegyük a grillrácsra 10-15 percre.
Ezzel együtt a bacon szeleteket is helyezzük a grillrácsra a csomag mellé.
Pár perc sütés után vegyük ki a bacont a grillből és egy szeletet tekerjünk egy virsli köré. Fogpiszkáló segítségével rögzítsük, ha szükséges.
Tegyük vissza a baconba csomagolt virsliket a grillre és süssük, amíg a szalonna ropogóssá nem válik, körülbelül 5-10 percen keresztül.
Vegyük le a csomagolt pulled porkot a grillről és állítsuk össze a hot dogot: a kettévágott zsemlébe tegyük a hagymás a pulled porkot, rá a baconbe tekert virslit és ízlés szerint locsoljuk meg barbecue szósszal vagy a klasszikus ketchup-mustárral, illetve szórjuk meg sajttal.
Servings 0