Nyomtatandó:

Philly cheesesteak szendvics

Adag4 főreElőkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszesen1 óra

Pocaktöltő street food következik egyenesen Philadelphiaból. Gyorsan kész van, sajtos-szaftos, eszméletlenül finom.

philly cheesesteak szendvics recept okosgrill

Hozzávalók
 rozsos buci
 1 kg hátszín
 2 fej vöröshagyma
 3 gerezd fokhagyma
 2 darab kaliforniai paprika
 1 evőkanál Worcestershire szósz
 250 ml sör
 1 csomag szeletelt mozzarella sajt
 1 csomag füstölt sajt
 2 evőkanál majonéz
Elkészítés
1

A vöröshagymát és a fokhagymát vágjuk össze apróra, a kaliforniai paprikát pedig szép apró kockákra.

2

A marha hátszínt csíkozzuk fel. A vékonyra felvágott marhahús akár darált hússal is helyettesíthető. Amikor ezzel megvagyunk helyezzük egy kikent tepsibe és a 180°C-ra előmelegített pellet grillsütőbe.

3

Mihelyst egy kis kérget kapott a hús, tegyük hozzá a vöröshagymát és paprikát, majd amikor már kiengedte a levét, akkor a fokhagymát is.

4

Következhet az ízesítés, aminek a Worcestershire szósz és a sör mellett só és bors a lelke (ízlés szerint). Sörből annyit öntsünk, ami nem lepi el teljesen.

5

Amikor már a nedvesség nagyrészt elpárolgott, adjuk hozzá az összevágott (vagy reszelt) sajtot és forgassuk és süssük össze.

6

A bucikat vágjuk ketté, kenjük át majonézzel és süssük meg a pellet grillsütő rácsán, hogy belül puha, kívül ropogós legyen.

7

A megpirult bucikra helyezzük rá a sajtos-húsos ragut és már fogyaszthatjuk is.

Jó étvágyat!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66