Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel

Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel


rizskoch rizsfelfújt milestone66 pink recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Eddig is készítettünk már izgalmas dolgokat a grillsütőben és ez most sincs másképp! Következzen most egy rizskoch, rizsfelfújt recept, mégpedig Milestone66 Pink-kel fűszerezve.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók
 1 l tej
 1 bögre rizs
 8 darab tojás
 8 evőkanál cukor
 1 csomag vaníliás cukor
 1 evőkanál vaj
 1 evőkanál búzadara
 kedvenc lekvárunk
Eszközök
Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 180 ℃-ra.

2

A tejet feltesszük a grillsütőre főni. Amikor felforrt beletesszük a bögre rizst. Ahogy sűrűsödik a rizs és fő el a tej belőle azt pótoljuk vízzel. Körülbelül egy fél órát kell kevergetni, majd amikor elkészült vegyük le pihenni.

3

A tojásokat válasszuk ketté és a tojássárgáját alaposan keverjük össze a cukorral, illetve a Milestone66 Pink fűszerrel, illetve a vaníliás cukorral.

4

A tojásfehérjét verjük habbá, majd egyenletesen keverjük bele a cukrozott, fűszerezett krémbe, majd a teljes adagot forgassuk össze a rizzsel.

5

Egy üvegedényt vajazzunk ki, szórjuk be búzadarával, hogy ne tapadjon az oldala. Érkezhet bele a rizskoch tésztája, majd mehet is be a pellet grillsütőbe, kb. 30 percre.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Duplán sült, töltött édesburgonya grillenAz édesburgonya és a grillezés is egyre népszerűbb, így természetesen elkerülhetetlen volt a házasságuk. Íme egy izgalmas recept, a duplán sült, töltött édesburi grillen.
Pácolt, sült báránycombokNemcsak húsvétkor és karácsonykor jó ötlet bárányt készíteni, de ez a pácolt báránycomb recept biztosan feldobja az ünnepi asztalt is.
Teriyaki pulykaRecept videó: Egy kis japán szósz, egy egész pulyka és indul is a varázslat. Próbáld ki ezt a receptet, ha már unod a klasszikus szárnyas ízeket.
Grillcsirke otthon, könnyedénAz egyszerű pácolt, bedörzsölt és megvajazott sült csirkénkkel bármikor könnyedén szaftos és ízletes lakomát varázsolhatunk családunk, barátaink, vendégeink számára.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 l tej
 1 bögre rizs
 8 darab tojás
 8 evőkanál cukor
 1 csomag vaníliás cukor
 1 evőkanál vaj
 1 evőkanál búzadara
 kedvenc lekvárunk
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 180 ℃-ra.

2

A tejet feltesszük a grillsütőre főni. Amikor felforrt beletesszük a bögre rizst. Ahogy sűrűsödik a rizs és fő el a tej belőle azt pótoljuk vízzel. Körülbelül egy fél órát kell kevergetni, majd amikor elkészült vegyük le pihenni.

3

A tojásokat válasszuk ketté és a tojássárgáját alaposan keverjük össze a cukorral, illetve a Milestone66 Pink fűszerrel, illetve a vaníliás cukorral.

4

A tojásfehérjét verjük habbá, majd egyenletesen keverjük bele a cukrozott, fűszerezett krémbe, majd a teljes adagot forgassuk össze a rizzsel.

5

Egy üvegedényt vajazzunk ki, szórjuk be búzadarával, hogy ne tapadjon az oldala. Érkezhet bele a rizskoch tésztája, majd mehet is be a pellet grillsütőbe, kb. 30 percre.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66