Nyomtatandó:

Ropogós BBQ csirkeszárnyak

Adag4 főreElőkészítési idő5 percFőzési idő40 percÖsszesen45 perc

Egyszerű elkészítés és mindenki imádja: bbq csirkeszárnyak az okosgrillről. Ha tuti befutó sikert akarunk, akkor ezzel a recepttel nem tévedhetünk.

Ropogós bbq csirkeszárnyak recept

Hozzávalók
 24 darab csirkeszárny
 bbq szósz
 
 bors
Elkészítés
1

Indítsuk el fa pellet grillsütőnket °C és állítsuk a hőmérsékletet 180°C-ra.

2

Nézzük át, tisztítsuk meg és öblítsük le a csirkeszárnyakat hideg, folyó víz alatt, majd lecsepegtetés után papírtörlővel törüljük szárazra.

3

A szárnyak mindkét oldalát kenjük be vékonyan olajjal majd fűszerezzük sóval, borssal, használhatunk fokhagymasót, de akár csirke fűszersót is.

4

180° C-on 40 percig süssük, időnként (házi) bbq szósszal átkenve és megforgatva. Az eredmény a mindenki által kedvelt ropogós bbq-s csirkeszárny lesz, amihez káposztasalátát javaslunk köretként.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66