Ez a recept egy természetesen nem valódi pizzát mutat be, de egy szuper alternatíva arra az esetre, ha a grillsütőben szeretnénk egy laktató ételt elkészíteni, főleg úgy, hogy a benti konyhát nem fűtjük pokolian forróra.
A fa pellet grillsütő hőmérsékletét emeljük 175°C és a bacon helyezzük a rácsra, ahogy a toast kenyereket is pirítsuk meg mellette.
A toast kenyerek fogják a "grillpizza" alapját képezni, így amikor megpirult vágjuk fel háromszögekre és egységesen oszlassuk el az (öntöttvas) serpenyőben.
Paradicsomszósz helyett használjunk most egy kis barbecue szószt, erre pedig érkezhet az időközben felkockázott bacon.
A pizzánkat ízlés szerint feltétezzük. A bacon mellé érkezhet tojás, újhagyma és persze reszelt sajt.
A sajt tetejére érkezhet egy szórás a fokhagymás fűszerünkből, a Milestone66 Shield-ből, majd mehet is be az egész a grillsütőbe, amíg a sajt néhány perc alatt meg nem olvad kb. 200°C-on.