Nyomtatandó:

Töltött burger: sajt, bacon, chili

Adag6 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc

A klasszikus sajtos-bacon burger haladó verziója, amikor már töltött húst sütünk az okosgrillen, majd egész héten bezsebeljük érte a szebbnél szebb dícsérő bókokat.

PelletBudapest töltött hamburger okosgrill

Hozzávalók
 1 kg darált marhahús
 3/4 csésze bacon, apróra vágva
 1 db jalapeno paprika, apróra vágva
  burger fűszerkeverék (elhagyható)
 1/2 csésze Ranch (farm) öntet
 1 1/2 csésze reszelt cheddar sajt
 
 bors
 hamburger zsemle
 paradicsom, saláta levél, hagyma ízlés szerint
Elkészítés
1

Állítsuk fa pellet grillsütőnket 180°C-ra.

2

A reszelt cheddart, kockázott bacont és jalapeno paprikát keverjük össze a ranch szósszal.

3

A darált marhahúst alaposan keverjük össze sóval és borrsal, ha szeretnénk burger fűszerekeverékkel szintén ízesíthető.

4

Az összekevert húsból pogácsákat formálunk, majd egy egyenes felületre helyezzük el őket. Egy kisebb, tiszta pohár segítségével mélyedéseket képzünk a húsba.

5

A létrejött kráterekbe helyezzünk bele kanál segítségével az előzőleg összekevert tölteléket és mehetnek is a pellet grillsütőbe 25 percre.

6

A hamburger zsemléket kettévágás után érdemes kicsit megpirítani szintén a grillenn, majd mindkét felét ranch szósszal véknyan megkenni

7

Ha elkészült a hús, jöhet az összeállítás. A helyes sorrend a zsömle alja, kis szósz, hús, saláta, paradicsom, savanyú uborka, hagyma és a szintén szósszal megkent zsömle teteje.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66