Nyomtatandó:

Univerzális házi száraz BBQ rub

Adag4 főreElőkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc

Legyen szó csirkecombokról, pecsenyékről, csirkeszárnyakról, sertésszeletről, sültkrumpliról, sültkarfiolról, de még akár tofuról is: Ezt a házi száraz rubot nyugodtan használhatod bármilyen ételhez, univerzális fűszerkeverék!

univerzális házi bbq rub

Hozzávalók
 0,50 csésze barnacukor
 2 evőkanál édespaprika
 1 evőkanál füstöltpaprika
 1 evőkanál őrölt fekete bors
 1 evőkanál só
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál vöröshagymapor
 1 teáskanál mustárpor
 0,25 teáskanál cayenne bors
Elkészítés
1

Alaposan keverjük el a hozzávalókat. Fontos, hogy valóban mindegyik alapanyag száraz legyen.

2

Egy nagyobb, zárható befőttesüvegben érdemes tárolni, száraz helyen pl spájzban.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66