Bürgés Tomi barátunkkal újabb vizes kalandra indultunk, ezúttal pedig egy ünnepi pisztráng sült citromos-rozmaringgal és persze Milestone66 fűszerezéssel.
A pisztráng hasát felvágva (és megtisztítva) béleljük ki karikázott citrommal, rozmaringgal és szórjuk meg Milestone66 Blue fűszerrel.
A pisztrángot kívülről is alaposan szórjuk meg a fűszerrel és néhány csepp citrommal, majd helyezzük a grillsütőben ahol (még hidegen) füstöljük 20-30 percen keresztül.
Amint az idő lejárt emelejük a pellet grillsütő hőmérsékletét 220°C-ra. Amint elérte a kívánt hőfokot már mehet is vissza a hal.
Készítsük el a gyümölcssalátát: minden hozzávalóról távolítsuk el a héját, majd kockázzuk nagyjából hasonló méretűre. Szórjuk meg Milestone66 Pink fűszerrel, illetve locsoljuk meg a mézzel és keverjük össze.
A megsült pisztrángokat tálaljuk a mézes gyümölcságyon.
0 servings