Nyomtatandó:

Ünnepi rozmaringos pisztráng gyümölcssaláta ágyon Bürgés Tomival

Adag4 főreElőkészítési idő15 percFőzési idő40 percÖsszesen55 perc

Bürgés Tomi barátunkkal újabb vizes kalandra indultunk, ezúttal pedig egy ünnepi pisztráng sült citromos-rozmaringgal és persze Milestone66 fűszerezéssel.

füstölt pisztráng bürgés tomi recept okosgrill

Hozzávalók
 2 darab egész pisztráng
 1 csomag rozmaring
 2 darab citrom karikázva
 1 evőkanál Milestone66 Blue fűszer halakhoz
 1 teáskanál citromlé
Gyümölcs saláta
 alma, körte, banán, narancs
 méz
 Milestone66 Pink fűszer
Ajánlott kiégészítők
 Rozmaringos füstölő pellet
 Vadcseresznye pellet
Elkészítés
1

A pisztráng hasát felvágva (és megtisztítva) béleljük ki karikázott citrommal, rozmaringgal és szórjuk meg Milestone66 Blue fűszerrel.

2

A pisztrángot kívülről is alaposan szórjuk meg a fűszerrel és néhány csepp citrommal, majd helyezzük a grillsütőben ahol (még hidegen) füstöljük 20-30 percen keresztül.

3

Amint az idő lejárt emelejük a pellet grillsütő hőmérsékletét 220°C-ra. Amint elérte a kívánt hőfokot már mehet is vissza a hal.

4

Készítsük el a gyümölcssalátát: minden hozzávalóról távolítsuk el a héját, majd kockázzuk nagyjából hasonló méretűre. Szórjuk meg Milestone66 Pink fűszerrel, illetve locsoljuk meg a mézzel és keverjük össze.

5

A megsült pisztrángokat tálaljuk a mézes gyümölcságyon.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nutrition Facts

Servings 0

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66