Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Csatlakozz a Grill és BBq közösséghez

#cheddar

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

Sörös grillkolbász sajtszósszalA grillezés és egy üveg sör szinte kéz a kézben jár és ezzel recepttel csak tovább fokozzuk a kapcsolatot. Sörös grillkolbász következik cheddar sajtszósszal és alaposan megpakolva.
Napindító reggeli sajtburgerNéha egész egyszerűen csak arra van szükség, hogy jól bereggelizzünk és végezzük az aznapi teendőket. Az Okosgrill egy ilyen nehéz napot támogat ezzel kicsit sem kalóriaszegény hamburger recepttel. Hús, bacon, Kezd jól a napot, legyen tele a pocak baconnal, burgerrel, tojással és sajttal. és töltse ki magát ezzel a kiadós reggeli hamburgerrel szalonnával, tojással és sajttal.
Wagyu burger karamellizált hagymával, fokhagymás aiolival, gombávalElegáns klasszikus marhaburger, ebben a verzióban Wagyu-ból készítve karamellizált hagymával, fokhagymás aioli szósszal és gombával. Biztosan lenyűgöz majd! A Wagyu marhahús a japánok nemzeti kincse. Húsa márványozott, puha, szaftos a benne lévő zsíroktól. Igazán különleges alkalmakra ajánljuk, mint egy születésnap, akár egy randi est, vagy különleges vendég esetén.
Sörösdoboz burgerBakancslistás, formabontó burger recepthez érkeztünk: formázott, tölthető marhahús, amibe kockázott cheddar sajt, karamellizált hagyma érkezik bacon köntösben, tetejére jalapenoval. Ez a recept szuper kiegészíthető más töltelékkel is, például gombával és paprikával, tojással és még sok mással!
Chilis bacon burgerExtra különleges burgert készíthetünk klasszikus ízekkel vegyítve ennek a receptnek a segítségével. Zöldfűszeres salsa, bacon, chili, marhahús, sajt. Egyszerű, nagyszerű!

has been added to your cart.
Checkout
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66