Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Csatlakozz a Grill és BBq közösséghez

#gomba

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

Grillezett-füstölt gombaEz a finom köret egyszerű és látványos. A gombák kevés előkészítési időt igényelnek, cserébe magukba szívják a gazdag keményfa füstízt. Felhasználhatjuk olyan receptben, ami gombát igényel, vagy fogyasztható magában is.
Grillen sült őszi zöldségkeverékSült zöldségreceptünk segítségével pillanatok alatt kivághatjuk magunkat egy váratlan vendég érkezésekor, ha gyorsan szeretnénk készíteni valami finomat. Ez az egyszerű és egészséges recept kelbimbót, újburgonyát, pézsmatököt és csiperke gombát tartalmaz.
Grill gombás hot dogA hotdog rengeteg grillparti főszereplője, de mi történik ha mustáron túl is engedjük a fantáziánkat? Izgalmas grill gombás hotdog következik.
Grillezett zöldségek bundás ciabattávalRitka pillanatok egyike, amikor nem hús készül a pellet grillsütőn, hanem kizárólag zöldség. Ebben a videóban most zöldség nyárs készül egy izgalmas bundás-sajtos ciabatta kíséretében, illetve néhány hasznos tipp is elhangzik!
Whisky BBQ BurgerFogadjunk, hogy nem ettetek még whisky-lángon pirított burgert 🍔. Mi már tudjuk hogyan fér meg ez a nedű 🥃, a chili 🌶️ és a barnacukor egymás mellett egy markáns füstköntösben... Próbáljátok ki, ha meritek! 😈 ☢
Argentin T-bone steak chimichurri szósszalNézzétek meg, hogyan készíti el a Fald fel! csapata otthon a steaket. Egy gyönyörű szelet argentin marhához volt szerencséjük, amit a pellet grillre dobtak. Akik szeretik a szaftos húsokat, azoknak ez egy kötelező recept. T-Bone!

has been added to your cart.
Checkout
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66