Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Csatlakozz a Grill és BBq közösséghez

#japán

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

Teriyaki csirkeszárnyEnyhén édes-sós egy kis fa füsttel tovább fűszerezve. Ezek a ragacsos Teriyaki szárnyak mindig nagy sikert aratnak. USA-ban focimeccs nézés közben a legnépszerűbbek.
Teriyaki csirkeszárny szószKészítsd el otthon az egyre népszerűbb japán édes-sós szószt. Mindenféle húshoz passzol, nem csak csirkéhez! Sertés és marha mellett szuper lazachoz is. Pillanatok alatt elkészül.
Wagyu burger karamellizált hagymával, fokhagymás aiolival, gombávalElegáns klasszikus marhaburger, ebben a verzióban Wagyu-ból készítve karamellizált hagymával, fokhagymás aioli szósszal és gombával. Biztosan lenyűgöz majd! A Wagyu marhahús a japánok nemzeti kincse. Húsa márványozott, puha, szaftos a benne lévő zsíroktól. Igazán különleges alkalmakra ajánljuk, mint egy születésnap, akár egy randi est, vagy különleges vendég esetén.

has been added to your cart.
Checkout
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66