Receptek

Kezdőlap / Receptek

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

Valljuk, hogy a barbecuezás egy igazi művészet, melyet a kották és zongorák helyett húsokkal, fűszerekkel és füsttel írnak le. 
A grill-bbq gyűjtemény napról napra növekszik, de természetesen minden receptötletet szívesen fogadunk. Írj nekünk az okosgrill@okosgrill.hu e-mail címre, vagy a kapcsolat menü pont alatt és recepted kikerülhet az oldalra.

Grillcsirke kenőcs, pácSzoky youtube csatornáján időnként Pit Boss Okosgrillen készít ételeket. Amikor grillcsirkét készített egy ínycsiklandozó sörös kencsőccsel, páccal kente át a madarakat - íme a recept.
Univerzális házi száraz BBQ rubLegyen szó csirkecombokról, pecsenyékről, csirkeszárnyakról, sertésszeletről, sültkrumpliról, sültkarfiolról, de még akár tofuról is: Ezt a házi száraz rubot nyugodtan használhatod bármilyen ételhez, univerzális fűszerkeverék!
Pulled pork házi száraz rubFüstös, édes és fűszeres pulled porkhoz ajánlott száraz rub, amely tökéletes a sertéshús füstölésre! Ezt a házi készítésű fűszerkeveréket is használhatod, ha bbq pulled porkot készítenél.
Édes fűszeres almás BBQ mártásA gillezés egyik legfontosabb alapanyaga a minőségi, otthon is elkészíthetől BBQ szószok. Különleges ízvilágot hoz el az almás, édes fűszere bbq szósz. Kiváló döntés húsok mellett sült sajtokhoz is.
1 2 3

Tájékozódjon az okosgrillekről: