Feuermeisterin hasított bőr grillkesztyű, szürke-kék

14 990 Ft

Grill kesztyű Feuermeisterin® hasított bőr kesztyű – párban

Hőálló. Kevlar varratok védőcsíkokkal

A legfinomabb hasított bőrből készült prémium grillező és BBQ kesztyű a Feuermeisterin® márka terméke, és ma már a speciális körökben stílusos grillezőnek tartják. Minden varrás hőálló és szakadásálló kevlar menetből készül – a szín könnyen felismerhető. A bőrből készült varrásvédő szalag jobb ellenállást és robusztus megjelenést biztosít.

Tökéletes ajándék a grillezést kedvelők számára

Jelentősen hosszabb tartósságot biztosít. A legfinomabb természetes pamut alaposan varrott belső bélése különösen jó viselési kényelmet biztosít. A másik kiemelés a vörös belső bélés pamutszálas szövetből, amely az alkar védelmét szolgáló extra hosszú mandzsettába van varrva.

Stílusos Feuermeisterin® Prémium grillkesztyű

A Feuermeisterin® kesztyűk hőnyomtatással vannak ellátva. Két gyűrűs fűzőlyukba erősített kiegészítő bőrszíj biztosítja, hogy a kesztyű biztonságosan felakasztható a grillezés közben. A funkcionalitás és a megjelenés közötti tökéletes szimbiózisban a grillkesztyű egyszerre robusztus és modern.

Minősített hővédő grillkesztyű

A hővédő grillkesztyű megfelel az új, egyéni védőeszközökről szóló 2016/425. Sz. Előírásoknak, és az EN 388 és EN 407 szerint tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a vörös bőr grillkesztyű a biztonságos grillezést jelent bármilyen helyzetben.

Hővédőkesztyű sokféle célra – tökéletes ajándékcsomagolásban

Természetesen a BBQ és a grill kesztyű kandallókesztyűként, sütőkesztyűként és főzőkesztyűként is használható. A Feuermeisterin® egy vonzó és szemet gyönyörködtető, tipikus Feuermeisterin® ajándékcsomagolásban kerül kiszállításra.

Bemutató videó:

További információk

Tömeg 500 g