Meater Plus Bluetooth húshőmérő

49 990 Ft

Meater Plus Bluetooth húshőmérő

A népszerű Meater vezeték nélküli húshőmérő akár 50 méteres hatótávolsággal bármilyen alkalomra tökéletesen elkészítheti a steakeket, csirkét, pulykát, halat és sok más húst.

Ingyenes Meater Applikáció

A Meater alkalmazás, amelyen keresztül használható a szonda egyszerűen használható. Elég csak kiválasztani a húst és annak elkészítési módját és kész is.

Az alkalmazás automatikusan kiszámítja az elérendő belső hőmérsékletet, megbecsüli a teljes főzési időt, és megmutatja a hús maghőmérsékletét, mindig frissítve és pontosan, valamint a környezeti hőmérsékletet.

Az alkalmazás főzési figyelmeztetéseket és személyre szabott értesítéseket is küld.Az irányított főzési rendszeren kívül lehetőség van személyre szabott főzés beállítására is.

A Meater kompatibilis iPhone és iPad iOS 10.3 és újabb verzióval; Android 5.0 és újabb verziókkal.

Bemutató videó:

Meater+ jellemzői:

A Meater Plus hússzonda kettős érzékelővel rendelkezik: a belső hőmérséklet érzékelője 100°C-ig, míg a környezeti hőmérséklet érzékelője 275 °C-ig számol.

A szonda biztonságosan használható pellet grillsütőkben, offszet szmókerben, kamadóban, bográcsban, gázsütőben, konyhai sütőben és akár még sous-vide főzéshez is.

Rozsdamentes acélból és kerámia fogantyúval készült, ellenáll a magas hőmérsékletnek, víz és porálló, valamint gyorsan és egyszerűen tisztítható. Mosogatógépben is mosható.

A mellékelt AAA akkumulátor elem akár 100 újratöltést garantál, míg a szonda teljes feltöltéssel 24 órán keresztül figyeli a hőmérsékletet.
LED fény jelzi, hogy szükséges-e az akkumulátor töltése és ellenőrizhető a kapcsolat állapota is.

Az elegáns bambusz talp töltőállomásként is működik. A hátoldalán mágnesek találhatók, így a grillre vagy bárhova rögzíthető.

A dokkoló beépített Bluetooth átjátszóval rendelkezik, amely akár 50 méterre is növelheti a vezeték nélküli hatótávolságot: 

További információk

Tömeg 400 g