Ez a chili maga az ízek fiesztája, tele fa pellet grillen sült csirkével, fehér babbal és salsa verdével. Tálalhatjuk friss avokádóval, tejföllel és korianderrel a még krémesebb és fűszeresebb chili ízért.
Ha készen állunk a sütésre, kapcsoljuk be és állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 205℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.
Keverjük össze az összes chili hozzávalót egy kuktába vagy sütőben használható edényben. Jól keverjük össze, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Fedjük le az edényt és tegyük a grillsütőbe 4 óra hosszára. Majd vegyük ki és már tálalhatjuk is a chilinket a kedvenc köreteinkkel.
Tipp: a chilit kiegészíthetjük zellerrel és kukoricával, illetve ha öntöttvas edénybe készítjük, akkor a fedőt ne rakjuk rá teljesen, hogy a füst jobban átjárja a főztünket.
0 servings