Ha unod már a klasszikus grill ételeket, akkor ez nagyon fog tetszeni! Egy sajtos, szaftos nagyon extra receptet hoztunk amit bárki el tud készíteni.
Az első lépés a pulled pork, azaz a tépett malac elkészítése.
A buci előkészítése: ha lehet olyan kenyeret vagy bagettet válasszatok, ami kellőképpen hosszú és széles, így könnyen tölthető. Vágjátok ki a képen látható módon a közepét, majd ujjal préseljétek össze, kenjétek meg alaposan kívül-belül margarinnal. Ízesítsük még fokhagymával és mehet pirulni 180°C-on.
A pulled pork husi miután elkészült tépjük darabjaira és keverjük össze barbecue szósszal. Vágjunk meg pár darab virslit, süssük meg ezt is a grillen és már csak az összeállítás maradt hátra.
A kenyerünket pakoljuk meg sajttal, tegyünk rá egy virslit, egy jó nagy adagot a tépett húsiból, majd szórjuk meg ismét sajttal bőséggel.
Tegyük vissza a sütőbe és pirítsuk még addig, amíg a sajt szépen meg nem olvad. Tálalásnál pedig szórjuk meg újhagymával és pirított hagymával.
0 servings