Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pulled pork szendvics

Pulled pork szendvics


pulled pork szendvicsrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A Fald Fel csapata elkészítette életük legjobb pulled porkját! A húsok 11 órás kényeztetése elérte a célját és olyan gyönyörűen esett szét szálaira, amire nem számítottak! Grillsajttal és salival együtt közé csapták egy cibattának - Imádták!

Adag6 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő10 óraÖsszesen10 óra 30 perc
Hozzávalók:
 1 kg Kométa egész tarja
 2 csomag Kotányi Texas BBQ Rub fűszerkeverék
 1 darab barnasör
 olivaolaj
 2 darab ciabatta
 madársaláta
 savanyú uborka
 majonéz
 2 csomag Szarvasi Mozzarella Grillsajt
Elkészítés
1

A pulled pork (tépett malac) recept pellet grillsütőn készült.

2

Az egész tarjákat kenjétek be olivaolajjal és a választott barbecue rub fűszerkeverékkel, majd helyezzétek 120 fokon 3 órára a sütőbe.

3

Ezt követően fél óránként locsoljátok meg barnasörrel a húsdarabokat, hogy ne száradjanak ki.

4

Az utolsó spriccelésnél a húsokat finoman vegyétek ki és duplán csomagoljátok be alufóliába. Ezután 8 órára visszamegy a sütőbe.

5

Mikor letelt a 8 óra, a ciabattákat félbevágjuk, kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg őket.

6

Az egész tarjákat finom mozdulatokkal szálaira tépjétek szét és madársaláta kíséretében a bucira helyezzük.

7

Az addigra készenálló megsült grillsajtokkal és uborka szeletekkel megkoronázzuk a szendvicset, adagokra vágjuk és mind befaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Koreai csirkeszárny pácolva, füstölveAz ázsiai konyha előszeretettel nyúl egyik kedvenc grillhúsunkhoz, a csirkeszárnyhoz. Ebben a verzióban egy pácolt, grillezett, majd csípős szószban megforgatott és végül minden földi jóval megszórt szárnyat mutatunk be.
Omlós marha oldalas, marhaszegy- Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky marhaborda, marhaszegy receptje: a hús lesütve és grillsütőben elkészítve, majd egy az elkészült omlós hús egy fantasztikus szafttal leöntve. Csorog a nyálad? Nekünk is 🙂
Grillezett zöldségek bundás ciabattávalRitka pillanatok egyike, amikor nem hús készül a pellet grillsütőn, hanem kizárólag zöldség. Ebben a videóban most zöldség nyárs készül egy izgalmas bundás-sajtos ciabatta kíséretében, illetve néhány hasznos tipp is elhangzik!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 kg Kométa egész tarja
 2 csomag Kotányi Texas BBQ Rub fűszerkeverék
 1 darab barnasör
 olivaolaj
 2 darab ciabatta
 madársaláta
 savanyú uborka
 majonéz
 2 csomag Szarvasi Mozzarella Grillsajt

Elkészítés

Elkészítés
1

A pulled pork (tépett malac) recept pellet grillsütőn készült.

2

Az egész tarjákat kenjétek be olivaolajjal és a választott barbecue rub fűszerkeverékkel, majd helyezzétek 120 fokon 3 órára a sütőbe.

3

Ezt követően fél óránként locsoljátok meg barnasörrel a húsdarabokat, hogy ne száradjanak ki.

4

Az utolsó spriccelésnél a húsokat finoman vegyétek ki és duplán csomagoljátok be alufóliába. Ezután 8 órára visszamegy a sütőbe.

5

Mikor letelt a 8 óra, a ciabattákat félbevágjuk, kenjétek meg majonézzel és pirítsátok meg őket.

6

Az egész tarjákat finom mozdulatokkal szálaira tépjétek szét és madársaláta kíséretében a bucira helyezzük.

7

Az addigra készenálló megsült grillsajtokkal és uborka szeletekkel megkoronázzuk a szendvicset, adagokra vágjuk és mind befaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Pulled pork szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66