Pizza workshop Pluhár Lászlóval – 2 napos

99 990 Ft

Tanuld meg a Nápolyi pizzasütés csínját bínját Pluhár László Pizzapajtitól ezen a két szuper napon! 

Helyszín: Árnyas Panzió és Rendezvényközpont, Gödöllő

Max. létszám: 15 fő

Dátum: április 13-14. hétvégék (szombat-vasárnap)

Fizetés és visszaigazolás: banki átutalás után

Az ár a szállást, reggelit, parkolást tartalmazza.

 

Elérhetőség: Készleten Cikkszám: PW2 Kategória: Címkék: , , ,
Kosár

Leírás

Pizzát sütni egyszerű, ugyanakkor mégsem 🙂

A két napos program keretében olyan alapos átfogó ismereteket sajátítunk el, mely kiterjed a készítés minden apró rejtett fortélyára. 
 
Mesterünk nem fél kiadni azokat a titkokat, trükköket amelyek hozzásegítenek a tökéletes pizza elkészítéséhez, hogy minden szerencsés vendégünket az igazi nápolyi pizza varázslatos ízélményével kápráztassunk el otthonunkban.
 
A kis létszámú csoport lehetővé teszi, hogy mindenkivel külön foglalkozhassunk és minden szakmai kérdést meg tudjunk válaszolni. Belátást nyerünk az alapanyagok, eljárások és állagok tökéletes kivitelezéséhez.
 
Csoport foglalkozásokon alapvető célunk a baráti, közvetlen és jó hangulatú légkör megteremtése, melyben mindannyian feloldódunk és kikapcsolva a hétköznapok rutinjából átadhatjuk magunkat eme kulináris varázslatnak, melyet garantálunk vendégeink számára!
 
A program egész időtartama alatt biztosítjuk a kávé, tea és üdítő fogyasztást a program résztvevőinek.
 
A szállást a wellnes részleg használatát – szauna, jakuzzi – a csomag díja tartalmazza.

Bővebben a pizzasuliról, programról:

Szombat

  • Kezdés: 10 óra
  • Ismerkedés a lisztekkel (Beszélgetés a jelentkezőkkel ki hol tart a pizzázás útján, előzetes interjúk készítése)
  • 11 óra: Kézi és gépi dagasztás megkezdése, közben folyamatos kommunikáció a feladatokról
  • 12:30-13:30: A feltétek alapok előkészítése,
  • 30 perc szünet
  • 14:00-16:00-ig: Nyújtás, feltétezés, sütés
  • 16.00: Előtészták előkészítése a következő napi dagasztáshoz
  •  

Vasárnap

  • Reggeli (benne az árban)
  • Kezdés 9 óra
  • Rövid beszélgetés az előző napról
  • 9:30-kor dagasztás kézi és gépi egyaránt, igény szerint. 
  • 11:00-kor: Feltétek alapok pótlása, elkészítése
  • 11:30-tól 30 perc szünet
  • 12:00-14:00 óráig: Nyújtás, vetés, sütés
  • 14:30: A tanultak összefoglalása, interjúk készítése

Részletek összefoglalva:

  • 2 napos, ott alvós esemény, a szállás díját az ár tartalmazza
  • Liszt alapismeretek azaz mi alapján válassz liszteket!
  • Nápolyi pizza tészta dagasztásának a gyakorlata kézzel/dagasztógéppel
  • Dagasztás előtésztákkal biga/poolish
  • Gyakorlás, hogy hogyan állapítsuk meg a tésztánk ideális hidratáltságát
  • Gyakoroljuk a nyújtást vetést feltétezést és a sütést többféle otthoni kategóriájú profi olasz pizzakemencékben! Ez azért fontos, hogy olyan eszközökön gyakoroljunk, amit akár haza is vihetsz és folytathatod a gyakorlást!
  • Zárt parkoló az autóval érkezők számára.

A tanfolyam végén bucikat és kész el nem fogyasztott pizzákat is hazaviszitek, hogy az otthoniaknak is legyen profi pizzaélménye!

A workshop alatt kávé, tea, üdítő a csomag részét képezi. Alkoholos italok saját fogyasztás szerint.

A helyszínt a gödöllői Árnyas Panzió és Rendezvény központ biztosítja.

További információk

Időpont

Április 13-14. Szombat-vasárnap, Március 23-24. Szombat-vasárnap