Pizza workshop Pluhár Lászlóval – 2 napos
99 990 Ft
Tanuld meg a Nápolyi pizzasütés csínját bínját Pluhár László Pizzapajtitól ezen a két szuper napon!
Helyszín: Árnyas Panzió és Rendezvényközpont, Gödöllő
Max. létszám: 15 fő
Dátum: április 13-14. hétvégék (szombat-vasárnap)
Fizetés és visszaigazolás: banki átutalás után
Az ár a szállást, reggelit, parkolást tartalmazza.
- Leírás
- További információk
Leírás
Pizzát sütni egyszerű, ugyanakkor mégsem 🙂
A két napos program keretében olyan alapos átfogó ismereteket sajátítunk el, mely kiterjed a készítés minden apró rejtett fortélyára.
Mesterünk nem fél kiadni azokat a titkokat, trükköket amelyek hozzásegítenek a tökéletes pizza elkészítéséhez, hogy minden szerencsés vendégünket az igazi nápolyi pizza varázslatos ízélményével kápráztassunk el otthonunkban.
A kis létszámú csoport lehetővé teszi, hogy mindenkivel külön foglalkozhassunk és minden szakmai kérdést meg tudjunk válaszolni. Belátást nyerünk az alapanyagok, eljárások és állagok tökéletes kivitelezéséhez.
Csoport foglalkozásokon alapvető célunk a baráti, közvetlen és jó hangulatú légkör megteremtése, melyben mindannyian feloldódunk és kikapcsolva a hétköznapok rutinjából átadhatjuk magunkat eme kulináris varázslatnak, melyet garantálunk vendégeink számára!
A program egész időtartama alatt biztosítjuk a kávé, tea és üdítő fogyasztást a program résztvevőinek.
A szállást a wellnes részleg használatát – szauna, jakuzzi – a csomag díja tartalmazza.
Bővebben a pizzasuliról, programról:
Szombat
- Kezdés: 10 óra
- Ismerkedés a lisztekkel (Beszélgetés a jelentkezőkkel ki hol tart a pizzázás útján, előzetes interjúk készítése)
- 11 óra: Kézi és gépi dagasztás megkezdése, közben folyamatos kommunikáció a feladatokról
- 12:30-13:30: A feltétek alapok előkészítése,
- 30 perc szünet
- 14:00-16:00-ig: Nyújtás, feltétezés, sütés
- 16.00: Előtészták előkészítése a következő napi dagasztáshoz
Vasárnap
- Reggeli (benne az árban)
- Kezdés 9 óra
- Rövid beszélgetés az előző napról
- 9:30-kor dagasztás kézi és gépi egyaránt, igény szerint.
- 11:00-kor: Feltétek alapok pótlása, elkészítése
- 11:30-tól 30 perc szünet
- 12:00-14:00 óráig: Nyújtás, vetés, sütés
- 14:30: A tanultak összefoglalása, interjúk készítése
Részletek összefoglalva:
- 2 napos, ott alvós esemény, a szállás díját az ár tartalmazza
- Liszt alapismeretek azaz mi alapján válassz liszteket!
- Nápolyi pizza tészta dagasztásának a gyakorlata kézzel/dagasztógéppel
- Dagasztás előtésztákkal biga/poolish
- Gyakorlás, hogy hogyan állapítsuk meg a tésztánk ideális hidratáltságát
- Gyakoroljuk a nyújtást vetést feltétezést és a sütést többféle otthoni kategóriájú profi olasz pizzakemencékben! Ez azért fontos, hogy olyan eszközökön gyakoroljunk, amit akár haza is vihetsz és folytathatod a gyakorlást!
- Zárt parkoló az autóval érkezők számára.
A tanfolyam végén bucikat és kész el nem fogyasztott pizzákat is hazaviszitek, hogy az otthoniaknak is legyen profi pizzaélménye!
A workshop alatt kávé, tea, üdítő a csomag részét képezi. Alkoholos italok saját fogyasztás szerint.
A helyszínt a gödöllői Árnyas Panzió és Rendezvény központ biztosítja.
További információk
Időpont | Április 13-14. Szombat-vasárnap, Március 23-24. Szombat-vasárnap |
---|