Grill receptek, Barbecue receptek

Kezdőlap / Grill receptek, Barbecue receptek

A grillezés szeretete hívta életre ezt a receptgyűjteményt, melyet folyamatosan bővítünk és megosztunk veletek. Legyen szó hagyományos grillételekről, díjnyertes smorker-bbq receptekről az Okosgrill csapata szeretne minél több segítséget nyújtani és tippet adni ahhoz, hogy minél nagyszerűbb élmény legyen a kerti sütögetés.

 

Narancsos kacsasült, kacsacombKaramellizált narancsos-vörösborban pácolódik a kacsánk, amit rozmaringos füstölő pellettel egészítettünk ki. Nagyon egyszerű recept, alig néhány hozzávalóval.
Ázsiai malacpörköltAz ázsiai malacpörkölt csak nevében emlékeztet a magyar hagyományos fogásra, így összehasonlítani sem érdemes a két ízvilágot. Viszont kipróbálni annál inkább! Hagyományos ázsiai fűszerek, alaplé, hús és hosszú órák varázslata.
Ricset – vegán sólet agyagedényben Hévízi ÁkossalVegán ételek grillsütőn? Miért is ne! Kezdjük is egy igazán finom étellel, amely a sólet vegán kistestvére a ricset. A zöldségekkel felturbózott gerslis egytálételt Hévízi Ákossal a veganblog.hu társalapítójával készítettük el közösen agyagedényben. Ez a recept #olajmentes #szójamentes #teljesértékű #vegán
Burrito – kevésbé autentikus, de nagyon színes¡Viva México! Mai úti célunk a mesésen színes, egzotikus latin-amerikai ízvilág. És, ha nem is a föld legegyszerűbb, de garantáltan az egyik legfinomabb - exkluzív köntösbe bújtatott - burrito receptje következik, amely bármilyen asztalon megállja a helyét. Kiváltképp a laza hangvételű, baráti összejövetelek során.
Pulled pork tálAz egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.
1 2 3 59

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66