Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Rólunk

HOGYAN INDULT AZ OKOSGRILL?

Minden egy hűvös téli hajnalon kezdődött a Balaton mellett, amikor kócosan, álmosan még az első kávét kortyolgatva felfedeztünk valami újat – tökéletes pillanat volt, épp amit egy új nap reggele tartogat.

Azon a reggelen fűtéskorszerűsítésen gondolkodtunk és a kérdést már napok-hetek óta többször körbejártuk.

Azonban a keresések során találkoztunk a pellet kályhákkal és kazánokkal. A működés szimpatikus volt, a műszaki paraméterek pénztárcabarát adatokat mutattak és külsőre is modern kinézettel találkoztunk. Éreztük, ez lehet a befutó megoldás.

Talán kíváncsi természetünknek hála, de egyre inkább foglalkoztatott, mire is használható még ez a kis apró tömörített faanyag.

A pellet grillek ekkor kerültek a látóterünkbe, a BBQ hazájából az USA-ból származó Okosgrillek talán még jobban lenyűgöztek, mint előtte a fűtésrendszerek. Kiküszöböl minden olyan problémát, amelyet a faszenes változatokban kevésbé szerettünk és egy új ízvilágot is felfedeztünk általa.

Úgy gondoltuk, szeretnénk továbbadni a birtokunkba került tapasztalatot és tudást, ismerjék meg mások is, hogyan tudják könnyebbé varázsolni életüket ezeknek az eszközöknek hála. Tovább kutakodtunk, felkerestük a szakma legjobbjait és a legprofibb gyártókat, majd hamarosan megszületett a okosgrill.hu weboldal.

Az azóta eltel évek során több, 2000 darab Okosgrill működik rendszeresen a magyar és a környező országok háztartásaiban.

Támogatásunk folyamatos: minden grillsütőre 3 év garanciát vállalunk és (szerencsére ritka) probléma esetén házhoz megyünk javítani.

Több száz videót és receptet forgattunk, melyekben megmutatjuk, hogy mennyire is könnyű használni a fa pellet grillsütőket és 2023 tavaszától már a Fald Fel című műsorral is jelentkezünk a Tv2 hétvégéi műsorsávjában, illetve társacsatornáin, a Fem3 és Tv2 Séf csatornákon.

OKOSGRILL BEMUTATÓ, KISZÁLLÍTÁS, GARANCIA

Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66