A grillezett friss kukorica kétségkívül a nyár egyik jellegzetes íze. Édes, lédús – és remélhetőleg friss, egyenesen a termelőktől – éppen ezért kevés finomabb ételt rudunk elképzelni a grillezett zöldségek világában. Most pedig szeretnénk megosztani néhány tippet a csöves kukorica...
Magyarország legnagyobb pellet grillsütő választéka
Bemutatóterem (egyeztetés szükséges)
1163 Budapest Jenőhalom utca 8.Telefon/Viber
(30) 166 3531Írjon nekünk
okosgrill@okosgrill.hu
Hogyan grillezzünk zöldségeket?
Függetlenül attól, hogy grillezünk-e főételt vagy sem, a sült zöldségek mindenből ki tudják hozni a legjobb ízeket; különösen a kelbimbó, spárga, cukkini, de persze sok mással is érdemes kísérletezni. És ha esetleg most még valaki úgy is gondolja, hogy ő...

Útmutató egész csirke barbecuehoz, grillezéshez
Egy egész csirke füstölését ugyan nem lehet félgőzzel csinálni, de mivel mindössze három alapvető lépést kell követnünk a sikerhez, így bárki (még a kezdő barbecuesok is) könnyedén rákaphatnak a dologra – és érdemes is! Ha pedig már megtanultuk hogyan zajlik...

Hogyan grillezzünk pizzát?
Valószínűleg legtöbbünknek a pizza készítés a sütőhöz társul, de próbáltad már a fatüzelésű grillezést?

A tökéletes Tomahawk steak titka
Kevés olyan steaket tudnánk elképzelni, ami robosztusabb és igazi bad guy a húsok között, mint a Tomahawk ribeye. Tele van ugyanis ízekkel, zamatokkal és most néhány elkészítési titkot, tippet és trükköt is megosztunk a a grill-barbecue oktatások egyik legnépszerűbb alapanyagáról....

Hogyan füstöljünk és süssünk német kolbászt, bratwurst-t?
A kolbász mindig jó választás lehet, főleg ha sok vendéget várunk egy kerti grillpartira. Ha pedig biztosra szeretnénk menni, akkor válasszuk a bratwurst-ot vagyis a német kolbászt. De persze fontos tudnunk, hogyan válasszunk tökéletes darabokat, hogyan érdemes fűszerezni őket és...