Bacon grill hot-dog
A hot-dog is lehet izgalmas grillétel, főleg, ha egy kis bacon is kerül rá. Ha így készül a grillezett hot-dog biztosan máshogy nézel majd erre az egyszerű ételre.
Mielőtt bármit feltennénk a grillre, óvatosan olajozzuk meg a grillrácsokat a növényi olajjal. Melegítsük fel a grillsütőt (közepesen) magas hőre: 175°C - 230°C közé.
Amíg melegszik a grill, helyezzünk egy szelet bacont egy vágódeszkára és tekerjük be a hot-dog virsliket/kolbászokat egyenletesen, hogy teljesen lefedje. A végét fogpiszkálóval rögzíthetjük. Kis fűszerrel szórjuk meg.
Süssük meg a baconbe csomagolt hot-dog virsliket a grillen. Amikor a bacon enyhén ropogós, vegyük le a rácsról. Ez kb. 4-6 perc, zárt fedéllel.
A zsemlét bevágva, nyitva pirítsuk a rácsra helyezve. Érdemes a grill tetejét felnyitni és figyelni, nehogy megégjen a hot-dog zsemle. Csak a pirítás a cél.
Elkészültekor helyezzük bele a baconbe tekert virslit, dobjuk rá az apróra vágott paprikát, majd jöhet bármilyen feltét, amit szeretünk hot-doghoz. Pirított hagyma, ketchup, mustár, majonéz.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Mielőtt bármit feltennénk a grillre, óvatosan olajozzuk meg a grillrácsokat a növényi olajjal. Melegítsük fel a grillsütőt (közepesen) magas hőre: 175°C - 230°C közé.
Amíg melegszik a grill, helyezzünk egy szelet bacont egy vágódeszkára és tekerjük be a hot-dog virsliket/kolbászokat egyenletesen, hogy teljesen lefedje. A végét fogpiszkálóval rögzíthetjük. Kis fűszerrel szórjuk meg.
Süssük meg a baconbe csomagolt hot-dog virsliket a grillen. Amikor a bacon enyhén ropogós, vegyük le a rácsról. Ez kb. 4-6 perc, zárt fedéllel.
A zsemlét bevágva, nyitva pirítsuk a rácsra helyezve. Érdemes a grill tetejét felnyitni és figyelni, nehogy megégjen a hot-dog zsemle. Csak a pirítás a cél.
Elkészültekor helyezzük bele a baconbe tekert virslit, dobjuk rá az apróra vágott paprikát, majd jöhet bármilyen feltét, amit szeretünk hot-doghoz. Pirított hagyma, ketchup, mustár, majonéz.